Økonomi

Hvordan investerer man? – 3 tips til at komme i gang med at investere

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at investere, eller går du med overvejelserne om du skal investere din opsparing eller ej? Så skal du læse denne guide, hvor du kan blive klogere til hvordan du kommer i gang med at investere din opsparing, og du kan lære hvordan du gør det bedst muligt.

Hvis du gerne vil i gang med at investere i f.eks. aktier, så dette også den rigtige guide for dig. Du kan også få en komplet guide til investering begyndere hvis du vil have den helt store guide. Her er en guide som du kan læse på omkring 5 minutter.

Aktier

Aktier er en af de mest kendte former for investering der findes, og det er også en yderst lukrativ måde at investere på, hvis man ser på historikken igennem de seneste 100 år. For i de sidste 100 år er det gennemsnitlige aktieafkast steget med 7% om året, hvilket må siges at være rigtig fornuftigt, når man tager med i betragtningerne at der har været en del økonomiske kriser igennem tiden.

Aktier er også en af de letteste måder at komme i gang med at investere, fordi du kan komme i gang med meget få penge, så du altså ikke behøver at være rig for at komme i gang med at investere dine penge, men du kan faktisk starte for kun 1000 kroner. Du kan se præcist hvor du kan handle med aktier i denne guide med aktiehandel for begyndere

Crowdlending

Crowdlending er en af de andre nye måder at investere på, hvor du faktisk kan låne dine egne penge ud til andre mennesker som har brug for enten et forbrugslån, billån, og nogle måske endda et boliglån. Ja der findes også mange virksomheder som gerne vil have et lån til deres virksomhed, så de kan investere i virksomheden.

Mange af disse har fået afslag i banken, grundet stramme regler, eller måske er renten dyrere i deres land, end den er med crowdlending platformen, hvilket gør at de vælge at låne penge på den måde.

Med crowdlending er det ikke unormalt at afkastet er over 12% om året, hvilket er utrolig højt og derfor også en hurtigt voksende investeringsmulighed.

Ejendomsinvestering

Ejendomsinvestering er også en af de mere velkendte måder at investere på, men det er desværre en dyr måde at investere på, hvilket naturligvis sortere mange fra som ikke har så mange penge at investere for. Men med ejendomsinvestering vil du kunne låne penge til din ejendom som du også vil få et afkast på, så du rent faktisk kan forrente lånte penge og tjene endnu flere penge.