Økonomi

Investering i lån med crowdlending – 3 tips til at tjene penge på lån

Drømmer du om at få penge tikkende ind på din konto mens du ligger og sover, så er det nu du skal følge med. For med den nye investeringsform Crowdlending, så kan du faktisk få mulighed for at tjene penge mens du sover, hvilket betyder at du rent faktisk kan få en fuldstændig passiv indkomst, som giver dig penge pens du sover.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det altså ikke. Med crowdlending kan du investere i lån og hjælpe både privatpersoner og virksomheder som gerne vil investere i deres virksomhed men har fået nej i banken.

Faktisk så er der i hele Europa blevet langt sværere at låne penge i banken, hvilket har skabt mange afslag og folk der søger efter lån i kviklånsmarkedet. Det har skabt en hel indrustri som hedder crowdlending, hvor folk søger finansiering af lånevirksomhederne. Disse lånevirksomheder skal også bruge en smule finansiering for at optimere deres lånemængder, så de kan låne flest mulige penge ud. Det betyder at de skal bruge en masse penge fra kapitalfonde og andre platforme.

Her kan du med crowdlending platformene skaffe en større mængde kapital, som de kan bruge til at viderudvikle deres forretninger.

Hvad er crowdlending?

Crowdlending giver dig mulighed for at tage bankens rolle, og derved kan du låne penge ud til andre. Du vil med crowdlending få månedlige tilbagebetainger fra lånetagerne, som er en blanding af rente betalinger og tilbage betalonger. Det betder at du løbende vil opleve at der tikker renter ind på din konto som du enten kan trække ud eller geninvestere, for at opnå et endnu højere afkast. En platform som Fast Invest giver dig endda mulighed for at trække dine penge ud med én dags varsel, så du kan få frigivet dine penge øjeblikkeligt, hvis du gerne vil have dine penge ud til andre formål. Du kan læse en anmeldelse af Fast Invest hvor du kan se hvordan det fungere.

Overfør penge billigt til udlandet

Når du skal investere i crowdlending, så kan du godt regne med at investere i nogle af de udenlandske platform hvis du vil have de helt høje afkast. Derfor så er et lille tip at bruge TransferWise  som er en overførselsservice hvor du kan overføre penge til udlandet langt billigere end hvis du overførte penge med banken som både koster mere og er langsommere.

Invester efter din tidshorisont

Når du investerer i aktier, crowdlending eller andre typer investeringer, så bør du kende til din tidshorisont, hvilket altså betyder at du skal vide hvornår du skal bruge dine penge igen, som du investere.

Minimer risikoen ved at spred din investering

Når du gerne vil minimere risikoen, så er du nød til at sprede dine investeringer så meget som muligt. Når du eksempelvis har investeret i én type investering, så skal du finde minimum 2 yderligere former for investeringer, for at sprede din risiko så megret som muligt.

Få højest muligt afkast

Det er klart at alle der investerer gerne vil have det højet mulige afkast, men sådan er det nu engang. Så forsat med at jagt det højeste mulige afkast.