Fritid

Sådan fandt jeg den billigste hundeforsikring

Jeg har igennem det seneste lange stykke tid, gået og kigget mine forsikringer igennem. Det har jeg gjort fordi jeg blev ringet op af en telefonsælger som gjorde mig opmærksom på at jeg skulle have en hundeforsikring til min hund.

Jeg havde ingen forsikring til min hund, men fandt ud af at jeg rent faktisk skulle have en lovpligtig hundeforsikring, som er et krav for alle hundeejere i Danmark. Jeg købte ikke noget af telefonsælgeren den dag, men jeg begyndte min egen research i stedet, hvor jeg begyndte at lede efter hvilken forsikring der er lovpligtig og hvilken der ikke er. Og det endte med at jeg bruge flere dage på at undersøge reglerne, tjekke op på forskellige selskaber, indtil jeg fandt den rigtige hundeforsikring til min hunde.

Jeg vil i denne artikel dele hvad jeg kiggede efter og hvordan jeg fandt den både bedste og billigste hundeforsikring.

Hundeansvarsforsikring

Når du skal have en lovpligtig hundeforsikring, så er den bedre kendt som en hundeansvarsforsikring. Der findes et utal af forskellige forsikringsudbydere og selskaber der tilbyder netop denne forsikring af den årsag at den er lovpligtig, hvilket også betyder at ALLE hundeejere skal have sådan en forsikring.

Når du skal have en billig hundeansvarsforsikring, så kan du med fordel vælge at samle alle dine forsikringer hos den samme udbyder, hvilket med stor sandsynlighed kommer til at give dig en del rabat ved at samle det hele hos én udbyder. Her er alka’s hundeforsikring et godt bud på en forsikring der både er en af de mest populære og velkendt, men også et forsikringsselskab, hvor du kan samle alle din forsikringer og opnå denne samlerabat.

Skal man vælge en udvidede hundeforsikring?

Når man som hundeejer skal vælge en hundeforsikring, så kan det godt være svært at vælge hvilken slags forsikring til sin hund man skal vælge. Men hvis du har en hund, så bør du overveje om du ikke også skulle købe en udvidede hundeforsikring, da den også dækker alt lige fra medicin og dyrelægeregninger til hundepension. Dette er nogle af de ting som kan gøre en hund virkeligt dyr i længden, hvis man ikke er forsikrede imod dette.

Så det sidste og vigtigste tip er at du skal undersøge flere forskellige forsikringsselskaber og se hvad prisen for at samle alle dine forsikringer vil blive, så du opnår den størst mulige rabat af dem alle.