Økonomi

Sådan kopierer jeg de professionelle investorer med CopyTrading

Har du nogensinde drømt om at tjene penge mens du sover? Jeg har altid drømt om at kunne få en passiv indkomst, hvor jeg ikke behøvede arbejde for at tjene penge, og jeg er nok ikke den eneste.

Jeg har ledt efter mange måder at tjene penge uden at skulle arbejde for det, og her på det sidste er CopyTrading dukket op gang efter gang. Men hvad er CopyTrading, og hvorfor er det en attraktiv måde at tjene penge på, uden selv at skulle arbejde for det? Det kommer jeg ind på her i artiklen.

Hvad er CopyTrading?

Copy Trading giver dig mulighed for at kopiere professionelle og erfarne investorer, helt uden at du skal gøre noget som helst selv. Med CopyTrading, som er bedre kendt i udlandet som Social Trading, er blevet ekstremt populært på det sidste, og er i eksplosiv vækst af en simpel årsag. Du kan lade andre kopiere fuldstændig automatisk for dig, og få det samme afkast som de professionelle invesotorer og tradere. Det er fuldstændig gratis og kræver ikke mere fra dig end at du investerer nogle af dine penge, som derefter vil blive investeret præcist som den professionelle investor du selv uvælger. Lettere kan det ikke blive at få en passiv indkomst. Hvis du vil have en stor guide til præcist hvordan det fungere, hvordan du udvælger en investor at kopierer og meget, meget mere, så bør du besøge Copy-Trading.dk som udelukkende har beskrevet dette.

Sådan gør man

Hvis man gerne vil i gang med Copy Trading, så er det vigtigt at du starter stille og roligt ud med dine første investeringer. Du skal nemlig huske at du fra starten af er i en læringsproces, hvor du finder ud af hvilken strategi du vil have de investorer du kopierer har, så du kan finde de bedste tradere at kopierer i forhold til din risikoprofil.

Lad os gennemgå hvordan du starter:

  1. Først skal du oprette dig på en platform
  2. Når du har oprettet dig, så skal du finde den investor du vil kopierer.
  3. Nu skal du indsætte pengene for at investere med.
  4. Derefter skal du kopierer, og nu vil din portefølje helt automatisk kopiere investorens handler.

Så nemt er det at komme i gang med CopyTrading.

Konklusion

CopyTrading er meget simpelt at komme i gang med og stort set alle kan komme i gang, selv uden den helt store viden omkring investering og aktier. De fleste der copytrader er folk der ikke har tid til selv at sætte sig ind i det, og som ikke har tiden til at handle hver dag.

Held og lykke med din investering og må afkastet være med dig!