Til hjemmet

VPN – Derfor bruger jeg VPN til at skjule min ip adresse derhjemme

Når man skal på internettet i dag, så tænker vi ikke længere over konsekvensen af at andre kan se vores ipadresse. Det betyder også at det er blevet letter og lettere at få adgang til andre menneskers oplysninger, fordi vi ikke aktivt gør noget for at skjule vores Ip adresse.

Men igennem de senere år, har jeg brugt VPN som har skjult min egen Ip adresse, hvilket har nogle fordele man ikke kan se bort fra.

Derfor vil jeg i denne artikel fortælle dig hvordan du bruger VPN til at skjule din ip adresse og hvilke fordele det har for dig.

Hvad er en VPN tjeneste?

En VPN tjeneste er ganske enkelt en software som tillader dig at logge på et andet netværk når du skal på internettet. VPN står for virtuelt privat netværk, og det er lige præcist hvad VPN er. Når man bruger VPN mens man er online, så vil man kunne logge på en server i f.eks. tyskland med et enkelt klik. Det betyder at i stedet for at websitet du besøger, kan se dine personlige oplysninger såsom hvor du bor, hvem du er osv. Så vil de i stedet for kunne se den server som VPN tjenesten tilbyder.
Mange VPN tjenester har over 5000 servere rundt omkring i hele verden, som sikre at uanst hvor du gerne vil logge på, så er der en mulighed for det.

VPN pris

Prisen på VPN afhænger meget af hvilken VPN tjeneste du har valgt at bruge. Men hvis du vælger en af de større udbydere som også er de mest populære så er prisen relativt lav.Din VPN pris kan afhænge af hvor lang tid du køber for og hvilken du vælger, men koster ofte nede mellem 18 og 40 kroner om måneden at have.

Fordele ved VPN

Der er mange fordele ved VPN, men en af de helt store fordele er at du naturligvis får skjult din ip adresse. Dette sikre dig nemlig, så du er helt og aldeles anonym på internettet.

Men der følger også nogle andre fordele med, som langt flere kan relatere til som store fordele. Her er en af de største fordele at du kan låse op for geografisk blokerede indhold. Hvis du f.eks. har streaming tjenesten Viaplay, så ville du normalt ikke kunne se viaplay i udlandet fordi det er blokerede i udlandet. Hvis du ikke har prøvet det før, så kan jeg fortælle at det er ret træls med ungerne der gerne vil se deres børneprogrammer. Men med en VPN, så skal du blot logge på en server i det land du befinder dig i, og voila, nu er du i gang med at se den danske streaming tjeneste alligevel. Og det er fuldstændig lovligt. Du kan bruge denne guide til Sådan kan man se viaplay i udlandet hvis du skal på ferie og gerne vil se Viaplay eller andre streaming tjenester.