Tips

Wifi forstærker – Sådan bruger du en wifi forstærker i hjemmet

Har du problmer med at få internet rundt i hele dit hjem, og kunne du godt tænke dig at få den samme forbindelse hele vejen rundt i hjemmet, og ikke kun i nærheden af din router? Så kan du med fordel anskaffe dit en Wifi-forstærker, som kan hjælpe dig med at sprede internettet rundt i selv de fjerneste afkroge og uanset hvor stort dit hjem er.

Her i artiklen vil jeg komme ind på hvorfor du bør bruge en wifi forstærker, og hvordan du bruger den bedst muligt. Men først.

Hvorfor bruge en wifi forstræker?

Wifi forstærkere er blevet mere og mere populære igennem de seneste år, fordi vi stiller højere og højere krav til vores internet i hjemmet og på kontoret. Derfor er det helt naturligt at når man har store arealer der skal dækkes med Wifi, så vil der komme udsving, og der vil komme problemer med at nå de helt fjerne hjørner i dit hjem eller på kontoret.

Det er her hvor en wi-fi forstærker kommer ind i billedet. Med en wifi forstærker, vil du kunne forlænge internettets rækkehvide, så selvom din router er gemt ind i et skab med lukket låge, så vil du kunne få den bedst mulige internetforbindelse alligevel, fordi du har sat en wifi forstærker til, som styrker det trådløse internet.

Især på kontorer er wifi forstærkere yderst populære  og derfor er der også blevet lavert flere wifi forstærker test som viser hvilke moder der er bedst egnet til lige præcis din situation.

Hvad med en 4G router?

Hvis du har en 4G router derhjemme, men oplever at den heller ikke kan skabe stærkt nok signal til at få det rundt i hele hjemmet eller på arbejdspladsen, så er en wifi forstærker også den bedste mulighed for at få internet i hele hjemmet. Når du har en 4G router, så har du dog den fordel at du kan flytte rundt på den, så du kan placere den præcist hvor du ønsker at placere den. Det er en stor fordel i forhold til en traditionel router, hvor du ellers var låst fast til en plads, som ofte ikke er placeret særlig praktisk i forhold til det bedst mulige signal.

Med en 4G router så bør du starte med at flytte rundt på den inden du begynder at overveje køb af en wifi forstærker, for du kan måske løse problemet uden at købe nyt hardware. Men ender det med at du ikke kan få det til at fungere optimalt, så kan du se på nogle denne 4G router test  hvor nogle af de bedste mærker bliver sammenlignet, så du kan få en indikation på hvilke priser og routere du skal på jagt efter til dit behov.