Økonomi

Copytrading hos eToro – Sådan kommer du i gang på 5 minutter

Copytrading er et helt nyt fænomen i Danmark mens det i udlandet har været velkendt i flere år på platforme som f.eks. etoro hvor du kan udvælge en investor du gerne vil kopiere og derefter vil alle de handler der bliver fortaget på investorens konto også automatisk fortaget på din konto.

Det betyder at du på den måde kan vil få kopieret det samme afkast som denne investor får, hvilket praktisk talt giver dig samme afkast som en professionel investor.

Årsagen til at de professionelle gerne vil lade sig kopiere, er ganske enkel fordi de får en procentdel af de handelsomkostninger der er på eToro. Men da de er nød til at skabe stabile afkast år efter år, for at beholde deres copytraders, så er dette en win win situation. Hvis du søger en komplet guide, så kan du læse denne guide til Copytrading med eToro.

etoro copytrading

Sådan kommer du i gang hos eToro

For at komme i gang med copytrading så skal du først og fremmest finde en platform hvor du kan komme i gang hos. EToro er et af de mest populære steder at lave copytrading på, hvor de har mange professionelle investorer som man kan kopiere.

Så her skal du oprette en konto hvis du vil følge denne guide.

Når din konto er oprettet og du har skrevet dine informationer ind, så kan du gå ind og søge efter ‘’kopier folk’’ hvor du vil få vist en stor andel af de investorer du kan kopiere. EToro har samlet nogle af de mest populære investorer som er mest kopierede, hvor du kan søge efter flere muligheder hvis de ikke fanger din interesse.

Når du har fundet den rigtige investor, så skal du indsætte det beløb du vil kopiere investoren med, for derefter at klikke på ‘’kopier’’ og så er du hermed i gang med copytrading.