Økonomi

Det skal du vide om kryptovaluta – 3 vigtigste ting at huske

Der har længe været en eksplosiv vækst i kryptovalutaer hvor flere og flere begynder at investere i dem. Især op til 2017 hvor bitcoin var på sit højeste, så var kryptovaluta på alles læber og der var ingen der ikke havde hørt om dem før. Men i en periode efter bitcoins fald, så faldt interessen for krypto også og mange droppede deres investeringer fordi det var for risikabelt og havde for høj en risiko. Derfor er mange investorer som holdt fast i bitcoin glad for at de gjorde dette, nu hvor bitcoin er steget med over 300% igen.

Men nu hvor markedet har stabiliserede sig, så er der mange der investere i kryptovaluta igen. Men hvad skal du være opmærksom på hvis du selv vil i gang? Her kommer 3 små men vigtige ting at huske. Hvis du gerne vil finde en begynderguide til kryptovaluta så kan du gå til denne side https://stabilokonomi.dk/kryptovaluta/ hvor der findes en komplet guide. Nå, men her er 3 simple tips.

kryptovaluta etoro

Hvilken kryptovaluta er det?

Der findes så mange forskellige kryptovlutaer derude og nogle af mindre end andre. Bitcoin står f.eks. for 70% af alle kryptovalutaer og der er ingen tvivl om at de har en markant effekt på markedet. Men sørg for at finde ud af hvad formålet med den kryptovlauta du overvejer at investere i er, for at se om det er et formål du tror på i fremtiden eller om det måske bare er en dødssejler.

Vælg en platform som f.eks. etoro hvor du ejer dem selv

Når du skal investere i kryptovaluta så er det vigtigt at du vælger en platform at købe dem på, som giver dig en mulighed for at eje kryptovaluta selv. Mange tror at de ejer deres kryptovaluta på deres handelsplatform, mens de i stedet kun følger den rent faktisk på prisen. EToro er en af de populære platforme hvor du selv kommer til at eje dine kryptovalutaer. Du kan finde en guide til eToro her

Spred din risiko

Du skal sprede din risiko som med alle andre investeringer, så hvis du vil investere i kryptovaltua, så kan du med fordel sprede dig ud på flere forskellige kryptovalutaer, så hvis en enkelt går ned, så har du ikke mistet hele din investering.