Tips

iPhone 11 anmeldelse – er den pengene værd?

Den ny iPhone 11 er landet og der er ingen tvivl om at den har været længe ventet i år for alle os der elsker iPhone’s lanceringer som sker hvert år i september, så de er klar til julesalget, og så man kan være sikker på at få skrevet den ny iphone på ønskelisten.

Men de nye iphones er relativt dyre, så du vil sikkert gerne vide om det er pengene værd. Lad os kigge på hvilke forbedringer der er lavet på den ny iphone 11 og om det er værd at ønske sig eller købe selv.

IPhone 11 forbedringer

iPhone 11 er fyldt med nye forbedringer og der er sket en markant forskel fra sin forgænder iphone XS som også havde en masse forbedringer i ærmet. Men denne opgradering er markant større og her vil jeg grave ind i nogle af de forskellige forbedringer. Der er mange forbedringer at kigge på så jeg har udvalgt 3 af de forbedringer som er mest markante

iPhone 11 har fået bedre batteri

iPhone har været kendt for at have nogle batterier der ikke holdt særligt længe og der er ingen tvivl om at det har været vigtigt for Apple at skabe en forbedring af dette problem, så derfor har iPhone 11 fået et bedre batteri som er markant bedre end de tidligere versioner og som holder op imod 20% længere tid. Du kan læse mere om det bedre iPhone 11 batteri hvis det er noget at det du søger efter i den ny telefon. Hvis du vil vide mere om dette, så kan du læse denne iPhone 11 anmeldelse som giver mere indsigt i 7 forskellige punkter.

Perfekt til streaming af film og spil

Når du skal bruge en telefon til at spille på, så er det vigtig at den er hurtig nok til at køre alle de nyeste spil, og der er ingen tvivl om at den ny processor som er kommet i iPhone 11 er markant bedre end forgængeren og med et bedre batteri så kan du også streame film og spille spil i længere tid. Endnu et kæmpe plus hvis du er på jagt efter en telefon som også kan bruge til diverse toiletspil eller streaming af film og serier på farten.