Tøj og mode

Guide til dig der drømmer om et nyt ur

Dette indhold er sponsoreret 

Vi elsker vores elektronik. Vi køber telefoner, computere og tablets som aldrig før. Vi har brug for dem. Enten til arbejde, til børnene i skolen og så bare det almindelige liv. Vi har klart fået et behov for dem. Det har også gjort, at vi altid har et ur på os. Vi behøver ikke længere et armbåndsur, da vi har telefonen med ur i lommen. Og hvis du skal have ur, kan det være, det skal være et Apple Watch, så det kan matche og tale sammen med din telefon, så du bliver endnu mere afhængig af din elektronik.  Til gengæld ser vi mere og mere, at folk er begyndt at gå tilbage til de mere analoge trends. Det gælder for eksempel at komme væk fra elektronikken. Det kan du især gøre ved at investere i et vaskeægte analogt ur. Det kalder på, at vi begynder at kigge på de mere eksklusive ure, som kan være en fin investering. Derfor vil vi med denne artikel gennemgå forskellige brands, der tilbyder de smukkeste ure til dit håndled. Får du lyst til at kigge nærmere på disse brands så Se her

Breitling

Breitling er et af de største urmærker fra Schweiz. Med Breitling er der fokus på det hårdføre og eminente design, som er perfekt til alle fra almindelige mennesker til piloter. Det er fyldt med specielle features og kommer i et hav af forskellige designs, så du nemt kan finde det ur, som passer bedst til dig. Samtidig er det i en stor og bred prisklasse, hvor mange kan være med. 

Rolex

Ja, du kender sikkert til det ikoniske brand Rolex. Alle drømmer om et Rolex lige meget, hvem du er. Rolex sponsorer alle de største og mest eksklusive sports-events som for eksempel Wimbledon, og er set på stjerner som Paul Newman og James Bond. Det er et ur som emmer af eksklusivitet, og taler klart for sig selv – lige meget om du ejer et Daytona, et Submariner eller et GMT. Med Rolex kan du nemt finde et ur der passer dine behov for design, brug, æstetik og pris. 

Hublot

Hublot er en blanding af italiensk design og schweizisk urmageri. Det er et enormt anerkendt brand inden for sportsverden, hvor det især bliver båret af store fodboldspillere og sponsorer store klubber. Er du en største fodboldfan, bør du især overveje et ur herfra. 

Omega

Schweiziske Omega er blevet båret af kæmpe personligheder som James Bond, John F. Kennedy, Mao Zedong (ja), Elvis Presley, Buzz Aldrin og selvfølgelig også George Clooney. Her kender de fleste ure som Omega Seamaster, som er et af de mest populære ure fra dette brand, og som både fås til mænd og kvinder. 

Tag Heuer 

Tag Heuer er et af de brands, som alle i dag kender. Selvfølgelig stammer ure fra Tag Heuer også fra Schweiz og deres anerkendte urmageri. Ure fra Tag Heuer er især gjort berømte af folk fra sportsverden som Cristiano Ronaldo, Tom Brady og Tiger Woods. Det kan også nemt ses på håndleddet af store skuespillere fra Hollywood som for eksempel Leonardo DiCaprio og Brad Pitt.

Panerai

Panarei er et ældre italiensk-schweizisk luksusbrand fra et urmageri først beliggende i Firenze i Italien og i dag med hovedkontor i hele verdens urhovedstad Geneve i Schweiz. Her handler det om om at fusionere italiensk design med schweizisk håndværk. Ure herfra kommer i et væld af forskellige designs og prisklasser og det er derfor nemt at finde det ur, som du bedst kan lide. Der er et stort udvalg af materialer, for eksempel om du er til læderrem eller armbånd af stål.