Diverse

Gennemgang af el i din bil

Jeg tror alle os bilejere har været der. Det er et helt utroligt stort irritationsmoment når der er en eller anden elektrisk del i vores bil der pludselig bare stopper med at virke. Det kan være alt fra de lækre el-ruder der pludselig ikke vil køre ned når vi trykker på knappen – eller endnu værre næsten kun vil køre ned en gang imellem, så man sidder som en tosse og trykker på op og ned knapperne. Men det kan også være væsentlige funktioner i bilen som fejl i blinklys, alarmknappen der ikke virker eller varme/kulde/air condition der ikke længere viser hvor varmt der skal være i bilen.

Kom elektriske problemer i din bil i forkøbet

For at undgå alt dette bør du overveje Auto El & Elektrisk arbejde hos en mekaniker der kan hjælpe med at lave en komplet gennemgang af din bil. Her fikser din mekaniker alle de små problemer der er i din bil. Der skal også tænkes at jo nyere din bil er jo flere elektriske elementer er der i din bil så især på nye biler er det vigtigt at alle sidde virker.

Nye biler – er der behov?

Selvom det måske ikke sker endnu eller lige så ofte på nyere producerede biler end det gør på ældre biler (mest grundet udvikling generelt) kan der opstå el/elektriske problemer. Der vil man typisk kunne køre en komplet gennemgang elektronisk af din bil og så vil alle fejl blive fundet på én gang. 

Gamle biler og deres elektronik

På ældre biler hvor teknologien måske har været ny opstår der oftere problemer med elektronikken. Auto El & Elektrisk arbejde på din bil er derfor vigtig at have styr på og priserne her er typisk billigere end på nyere biler da der findes flere reservedele som kan hentes fra andre brugte biler. Auto el og elektrisk arbejde for en mekaniker på gamle biler er dog ikke lige så automatiseret som på nye biler. Ved ældre biler er mekanikeren der tjekker dine el-installationer typisk nødt til manuelt at lave en vurdering på de enkelte elementer der kan være skyld i problemet for manuelt at finde fejlen med el i din bil, hvorpå de nyere biler der giver et avanceret system der tilkobles bilen måske svaret helt automatisk. Derfor kan der være flere timer i arbejdet på din bils elektriske fejl på en ældre bil – medmindre det selvfølgelig er en skarp mekaniker der kan se fejlen med det samme.