Blog

Tantramassage – mere nydelse for dig

For fremmedartet, frækt og grænseoverskridende?

Du har måske hørt om tantramassage, men har aldrig sat dig ind i, hvad det er for noget. Måske tænker du, at det slet ikke er noget for dig. For fremmedartet, for frækt og alt for grænseoverskridende? Så læs lige med her, for tantramassage er faktisk hverken frækt eller grænseoverskridende – måske er det endnu fremmedartet for dig, men det er fordi, du ikke har prøvet det endnu.

Hvad er tantramassage?

Tantramassage er urgammel massageform, som hjælper dig med at finde vej til indre skønhed og kærlighed til dig selv. Massagen tilpasses dig og er derfor på ingen måde grænseoverskridende. Faktisk tværtimod. Tantramassage tager udgangspunkt i dine grænser og hjælper dig til at mærke dem og blive tryg ved dem.

Selve behandlingen starter med en samtale mellem dig og din massør. På den måde skabes der et tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at slappe af, give slip og udvikle sig.

Hvad er tantramassage godt for?

Du kan have glæde af tantramassage, hvis du trænger til at få fokus på dine egne grænser igen. Det kan være, at du gennem en længere periode har fået overskredet dine grænser og nu trænger til at mærke dig selv igen.

  • Tantramassage hjælper ved udfordringer i parforhold og andre relationer
  • Tantramassage hjælper ved manglende kropskontakt eller kropsbevidsthed.
  • Tantramassage hjælper, hvis du oplever de samme udfordringer i dit liv igen og igen.
  • Tantramassage hjælper, når din seksualitet ikke er forbundet med nydelse eller noget rart.
  • Tantramassage hjælper, hvis du er stresset og ikke har kontakt mellem krop og sind.

Tantrabehandlingen arbejder med at få dig derhen, hvor du igen kan elske dig selv og din krop, give dig hen, og have modet til at give mere slip. For når du elsker dig selv og kan give slip på det, der blokerer, kan du overgive dig til nydelse.

Hvad med sexlivet?

Dit sexliv har stor effekt af tantramassage, fordi massagen netop går ind og arbejder med, at du igen skal kunne give dig hen til nydelse. 

Tantrabehandling kan være en god hjælp til dig, der af den ene eller den grund, er kørt fast i dit sexliv. Måske oplever du at have uheldige rutiner, som du ikke kan slippe af med. Eller du oplever måske, at du gentagne gange overskrider dine egne grænser. 

Tantramassage er ikke en hokus-pokus løsning, der fjerner alle problemer med et snuptag. Men tantramassage hjælper dig og din krop ved at skabe bevidsthed om de mønstre, der blokerer for det gode liv – og det gode sexlix.

Med tantramassage er du godt på vej til et liv med mere nydelse …