Blog

Sex i det fri, er det lovligt?

Dogging er et term der er ved at blive større og større. Hvis du ikke føler at det er et term du er stødt på før, er der også gode chancer for det. Dogging dækker over den gruppe af mennesker der nyder at mødes, enten få eller mange, og have sex på offentlige steder, altså i skove, parker, strande eller på rastepladser – det er næsten kun fantastien der sætter grænserne. 

Engelsk hobby på dansk jord

Dogging stammer fra England og var en relativt ukendt fetich før internettet rigtig slog igennem. Noget af det der gør internettet både så fantastisk- og forfærdelig, er at man kan møde mennesker som man ellers absolut intet ville have haft til fælles med og dyrke den ene ting, som man har til fælles – om det er hundevideoer, råd om biler eller sågar sex i det fri. 

Nu sidder du måske og tænker Sex i det fri, må man overhovedet det? Er det ikke noget med at det er ulovligt at være nøgen i offentligheden? Så forstår jeg dig godt. Enormt mange mennesker, både i disse forummer og udenfor, undrer sig over om det egentligt er noget man må – og det må man gerne. 

Der er dog et par faldgrupper som man skal være opmærksom omkring, man kan ikke bare frit gøre det lige hvor og hvornår det passer én, det kan være strafbart og i værste fald kan man få både bøde og fængselsstraf. 

Sex i det fri – og lovens lange arm

Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil fire år.

Derfor bør man også lige kende reglerne, før man kaster sig ud i sin nye hobby. Der findes (åbenbart) en tommelfingerregel omkring at man ikke skal genere nogen andre imens man er i gang. Det vil sige at det er lovligt at gøre i en offentlig skov, hvis man har bevæget sig væk fra de veje og de stier, hvor der kunne være nogen chance for at der kom nogen. 

Reglerne handler om at ikke genere eller forstyrre offentlighedens fred, noget mange ville føle at det blev, hvis de tog to andre voksne mennesker i at have sex i en busk. Det skal dog lige siges, at sex på privat grund også godt kan genere naboen, hvilket i værste fald også godt kan gå hen og være strafbart, selvom det er din grund – det er værd at skrive bag øret.