Blog

To måder at teambuilde med vennerne

Der er få ting der er lige så sundt for venskaberne, som at blive testet på en god og ansvalig måde. Når vi mennesker prøver nye og spændende ting af sammen, deler vi oplevelserne og kommer tættere på hinanden – hvilket i sidste ende er med til at skabe bedre og mere reele forhold til menneskerne omkring os. 

Hvis man kigger lidt nærmere og dybere ned i de fleste vennegrupper kan man da også identificere et par teambuilding øvelser – det kunne at lave mad sammen, tage ud og spille musikquiz på barer eller andre aktiviteter hvor vi er sammen og arbejder sammen med de mennesker vi har kært.

… og det vil jeg gerne slå et slag for! Derfor har jeg skrevet en lille liste over to virkelig gode måder at komme lidt tættere på menneskerne omkring dig.

Adrenalin = Minder du husker

Der er ikke noget der får blodet til at køre rundt og energien i top som når adrenalinen pumper. Der er en grund til at mange mennesker dagligt sætter livet på spil i jagten på adrenalin – det får os til at føle os som konger af verdenen! Oplevelser med adrenalin involveret er ofte noget de fleste husker virkelig tydeligt – og hvis du inkluderer dine venner i disse aktiviteter, så er der gode chancer for at det bliver en fantastisk oplevelse i alle vil huske mange år frem! 

  • bridgewalking lillebælt
    Er en fantastisk måde at virkelig få blodet til at løbe rundt på. Her bliver alle smidt i klatreseler og så får man ellers bare lov til at spadsere over lillebælt (altså helt oppe i toppen) med intet andet end luft under dig. 

    Bridgewalking er ikke noget der altid har eksisteret, der er kommet til verdenen sammen med alle de andre spøjse firmaaktivteter og teambuilding øvelser der er blevet in de seneste år – bridgewalking er dog utroligt godt anmeldt og en virkelig sikker måde at komme ud af sin comfort zone. 

  • Go-kart
    Selvom go-karts er lidt mere end konkurrencesport end teambuilding, så er det stadig noget der får blodet til at køre hos de fleste der har prøvet det. Det at drøne rundt på en bane som var det Mario-kart og konkurrere mod hinanden er noget man husker og noget man vil kunne snakke om mange år frem.

Der er mange forskellige måder at skabe gode minder med dine venner på, og jo flere ting i laver sammen desto bedre venner bliver i, i det lange løb.