Blog

Find den perfekte feriedestination

rejser

Drømme om dykkerejse

Verden under havets overflade er helt unik, fredelig og langt fra den verden vi kender over havets overflade. Mange elsker at dykke, da det er så fascinerende at se de store, de små, de farvestrålende, de fredelige og de farlige dyr i deres egne miljøer. At dykke blandt 100-vis af koralfisk og lige pludselig blive passet op af en haj, rokke eller skildpadde som blot passer sig selv er helt unik og en oplevelse, ingen burde være foruden. Grundet de fantastiske oplevelser under havets overflade, flokkes rejsende til de smukkeste og mest livlige koralrev rundt på kloden, eftersom korallerne flere steder er ved at dø og livet i havene bliver færre og færre

Sådan finder du din rejse til dykkersteder

Vil du gerne på dykkerferie, men ved ikke hvor det er muligt at rejse hen for at få de fedeste oplevelser, så er her hjælp at hente. Når du skal på ferie er Google altid en god hjælp, da du her kan søge efter f.eks.  ”Worlds best divingspots” ”Dyk med mantarays” ”Top 10 divingsites” osv. På den måde får du rigtig mange forskellige eksempler og så er det ellers bare om at læse. Vil du gerne andet et at dykke på din ferie, så er der kommet en ny dansk hjemmeside som er perfekt til at hjælpe dig. Her kan du ud fra dine krav og ønsker til din feriedestination, få vist de destinationer som vil passe bedst til din næste rejse. Siden er super simpelt og under kæmpe udvikling, da de har en drøm og forventning om, at blive førende indenfor rejser og dermed blive den største rejseportal i verden. Du bør derfor følge med i deres rejse allerede nu, da det bliver en utrolig historie at fortælle, med de visioner de har.

Sådan finder du den næste ferie

Med den danske side travelday er det blevet utrolig nemt at finde den næste rejse. Du går ind og vælger de ønsker du har til din ferie, f.eks. kunne det være dykning, lave leveomkostninger og berømte seværdigheder. Herefter vil du få vist, at du bør tage til Sharm El-Sheik eller Hurghada i Egypten, da de har det bedste koralrev i nærheden af Europa og Danmark. Var lave leveomkostninger ikke vigtigt for dig, men derimod at du kunne trekke og have flot natur, så vil siden foreslå Azoerne i Portugal. Siden sparer dig for tid, så du ikke behøver kontakte rejsebureauerne, for at finde din næste rejse. Hermed kan i glæde jer over planlægningen og undersøge hvilke dykkesteder i skal ud og opleve når i kommer frem og hvilke dyr der er mulige at dykke med på ferien. Men husk, med travelday finder du din næste drømmedestination.