Blog

2 sunde ting der øger dit immunforsvar

Hvis du ønsker at begynde at leve lidt sundere og styrke dit immunforsvar, men ikke orker at omlægge hele dit liv eller gerne vil starte stille og roligt, har du den helt rigtige indstilling for at det kan lykkes. Det er de færreste der med succes kan lave et drastisk livsstilsskift, med mindre at der er tungtvejende sundhedsmæssige årsager. Derfor er det en god ide at starte i det små og når den nye vane er blevet en del af hverdagen, kan man udvide med noget mere.

Hvor skal man så starte, hvis man gerne vil have mest mulig effekt og som kan virke som en god motivatorer?

Kosttilskud

Et godt og meget nemt sted er at sikre at du får de mineraler og vitaminer din krop har brug for for at du får et bedre immunforsvar. Et godt sted at starte er at købe et kosttilskud ,der dækker dit behov. Spørg i butikken om de kan råde og vejlede dig, så du får de bedste med maksimal effekt. En krop der ikke mangler vitaminer og mineraler har et langt bedre immunforsvar, end en der ikke får de vitaminer den har brug for. Det er ikke altid at ens kost er varieret nok eller den kan dække den optimalt. Der er også tidspunkter i ens liv, hvor det giver god mening at få et ekstra tilskud. F.eks. når man er gravid, om vinteren og foråret inden forkølelsessæsonen går i gang, kan det være nødvendigt med lidt mere end normalt.

Et godt grin

Der er få ting så godt for ens immunforsvar, som et godt grin. Sørg derfor at omgiv dig med mennesker, der gør dig glade og som får et smil frem på dine læber. Se en sjov film, gå til stand up eller hvad du nu selv syntes er sjovt og som gør dig glad. 

Vær opmærksom på det i det daglige og få indlagt tidspunkter, hvor du gør noget godt for dig selv. Gå en tur, sæt dig med en bog, gå i haven eller noget helt fjerde. Bare det er noget som gør dig glad og tilfreds. Det er et område der ikke skal undervurderes, når det kommer til at øge dit velvære. Ikke kun mentalt, men også fysisk.

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk