Blog

Spil gratis 7 kabale på nettet

Er du også dødtræt af hele tiden at skulle blande og lægge kort når du skal spille kabale? Så frygt ej! Vi giver dig muligheden for helt gratis at spille 7 kabale online.

For de af jer der ikke ved så meget om 7 kabalen kommer der her en lille hjælpende hånd.

7 kabale starter med at man placerer 7 kort ved siden af hinanden. Det er vigtigt at alle kort undtagen det sidste er lukkede. Sådan fortsætter du ovenpå med 6, så 5 osv. osv. Indtil der nederst i hver kolonne er et åbent kort. Til sidst placeres de resterende kort i en bunke der skal trækkes fra.

Øverst skal man i korrekt rækkefølge placere kortene og sortere dem efter kulør. Kabalen er altså gået op når man har fået alle 52 kort fordelt efter kulør. Esset placeres først, så 2\’ere, 3\’ere, 4\’ere osv. For at man har muligheden for at vinde skal man derfor have de forskellige kort synlige. Derfor er det muligt at man flytter rundt på de synlige kort. Kortene kan flyttes men skal placeres i en specifik rækkefølge. Her er det farverne der er vigtige. Man skal nemlig sørge for at rækkefølgen er skiftevis rød, sort, rød, sort. Dog er talrækkefølgen at kongen er øverst og esset skal være nederst. 

Hvis det ikke længere er muligt for dig at flytte rundt på de kort der er synlige for dig skal du trække et kort fra den bunke med de resterende kort.

Når du har flyttet på et synligt kort fra en af de rækker på bordet og det nederste kort herefter er lukket skal du vende det så det bliver synligt for dig. I takt med at du kommer længere ind i spillet vil flere kort så blive vendt for dig.

Når du spiller online skal du inden du går i gang tage stilling til om du vil trække det øverste kort fra bunken (altså 1 efter 1) eller hver 3. kort (her får du ikke mulighed for at vælge de to øverste) – ved dette valg er muligheden for at kabalen går op betydeligt mindre.

gratis7kabale har altså gjort det muligt for dig at spille det mest populære kortspil i Danmark helt gratis. De har ligeledes gjort det simpelt og givet dig muligheden for at spille når som helst du har lyst. 7 kabalen kan både spilles på mobil, tablet og computer. 

Du skal blot trykke her for at komme ind til en hel verden af sjove oplevelser og spille 7 kabale.