Blog

En guide til dig der vil tjene penge på Affiliate marketing

Denne her guide er for dig der har en interesse i Affiliate marketing men kan have svært ved at finde hoved og hale i det hele. Vi hjælper dig igennem de mere typiske spørgsmål og skaber derfor rammerne for at du selv kan gå dybere ind i det.

For det første er det vigtigt at forstå at et Affiliate netværk er firmaer der hjælper dig som ny Affiliate til at finde annoncører du skal markedføre for. Opgaven for dem består således i at tracke besøgstal og salg der er kommet via DIT Affiliate site eller link. Netværket udbetaler herefter de optjente kommisioner.

Når vi taler om annoncøren, er der her tale om den virksomhed som ønsker at øge deres salg og udvide deres kundeklientel gennem Affiliates.

Affiliate publisheren er så dig, den person eller virksomhed som ønsker at tjene penge på at skaffe salg og flere besøgene til annoncørene gemmen Affiliate links. Det kræver en længerevarende proces og en masse tålmodighed at starte op med Affiliate links. Ofte kræver det også at du person har en omgangskreds online der er villige til at handle de steder du reklamerer for. Du som individ skal tage ansvar for også at komme ud så du kan få så mange besøgende via dit link. Der er tale om stor konkurrence da annoncører ofte samarbejder med flere end en Affiliate publisher.

Det er muligt at tjene penge på det hvis man lægger den tid i det det kræver. Man skal hele tiden holde sig opdateret og sørge for at man linker til noget du også selv kan stå indenfor og måske endda købe selv. På den måde virker du selv mere troværdig og giver dem der holder øje med dine links muligheden for at stole på at de kan købe det uden at blive snydt.

Et Affiliate link er det link som man ofte får sponsoreret gennem det samarbejde man får udarbejdet hos en annoncør. Der er tale om et link der fører den der trykker direkte ind til den hjemmeside du reklamerer for. Det er gennem disse link muligt at spore hvilken Affiliate publisher der har leveret det specifikke tryk, eller salg hvis det er endt ud i det.

Det er derfor anbefalelsesværdigt at man gør brug af et Affiliate netværk da de har kontrol over og kan aflæse de forskellige hits hver enkelt har fået. For at blive klogere på Affiliate marketing er det muligt at lære mere ved at klikke på linket Læs mere om affiliate marketing.