Blog

Gode tips til kærlighed der holder

Indholdsfortegnelse

Det er de færreste af os der ikke går og drømmer om at finde den eneste ene. Nogen har fundet den og lever i symbiose med hinanden, andre mener at de har fundet den men oplever alligevel ofte knas på tråden og er måske ikke villig til at opgive eller gå på kompromis med nogle af sine egne overbevisninger og andre leder endnu – enkelte har givet op. 

Kærlighed er en finurlig størrelse. For nogen er det hele deres eksistensgrundlag; At finde kærligheden og slå sig ned et sted med fred og ro, mens det for andre ikke er noget de tænker specielt meget over før de møder den eneste ene en dag. 

Uanset hvordan du måler kærlighed op og uanset hvor vigtig du selv synes at det er for dig, så er der et par gode tricks til at være mere overbærende og forstående i parforhold og dating på eks. Datehub som alle kan drage gavn af – det handler nemlig oftest om at være i stand til at mødes på midten, ikke noget alle er lige gode til. 

Derfor finder du to gode råd herunder, ét til datingfasen og ét til det længerevarende parforhold.

I Datingfasen

Er det utrolig vigtigt at du, hvis du gerne vil opbygge et godt tillidsbånd fra start, er ærlig omkring dig selv, dine tanker og hvem du egentligt er. Hvis du begynder at bygge et heltebillede op af dig selv fra start ender du msåke med at skulle leve op til nogle idealer der slet ikke er dig i sidste ende – og hvis i ender med at blive kærester, bliver du fanget med disse idealer og det er hverken sundt for dig, der stille bliver kvalt, eller din partner der tror at du er noget andet end hvad du egentligt er.

Kort sagt, spil med åbne kort hvis du leder efter kærligheden. 

I Parforholdet

Er det vigtigt at i gror sammen til en ukønnet kærestemasse. I bliver nød til at have forskellige identiteter der komplimentér hinanden. Du skal have en hobby for dig selv der giver dig mulighed for at abstrahere fra at gå op og ned af hinanden hele tiden – ikke at der er noget galt i det, mange føler sig bare kvalt hvis ikke de får mulighed for at ånde op bare engang imellem. 

Derudover er det vigtigt at forstå at et langt og sundt parforhold ikke handler om at have ret, men om at være enige.