Blog

Hvorfor ikke vælge gratis parkeringskontrol?

Er I på jagt efter et parkeringsselskab, som kan hjælpe med at holde styr på jeres parkeringsplads. Med CoPark, kan I uanset om I er en virksomhed eller en boligforening få gratis Parkeringskontrol i hele Danmark. Med en parkeringsaftale fra CoPark får I 3 fantastiske fordele, som har gjort det nemt for jer at tilbyde parkering til jeres brugere. 

Hvorfor vælge parkeringskontrol

Det er en klar fordel at vælge kontrol på jeres parkeringsplads, hvis I oplever uvedkommende gæster eller hensynsløs parkering, så jeres brugere slipper for at skulle parkere et andet sted. Har I et parkeringsareal med betaling, tilbyder I jeres kunder en nem måde at betale på, gennem CoParks betalingsløsnigner. Og sidst men ikke mindst, så sikrer CoPark at hele parkeringsprocessen, er en enkel proces fra start til slut, hvad enten det er i en boligforening eller i virksomhedsregi. 

Gratis parkeringskontrol

Oplever I som boligforening at I har uvedkommende gæster på jeres parkeringsplads og er I en smule træt af dette, så er CoPark måske vejen frem. Her får I blandt andet selv lov til at sætte reglerne for jeres parkeringsplads og det I kommer frem til, bliver opsat med lovpligtige skilte på p-pladsen. 

Som virksomhedsejer har I også en lang række fordele, her gælder blandt andet de samme som for boligforeninger, hvor I selv bestemmer. Men som virksomhedsejer kan I også vælge at få en bemandet eller ubemandet parkeringskontrol, samtidig med at I kan vægle at have nummerpladegenkendelse. I har også mulighed for at tilbyde jeres kunder nemme betalingsløsninger. 

Tryghed i jeres aftale

Med en parkeringskontrol hos CoPark får I tryghed i aftalen. Både som boligforening og som virksomhed, får I en parkeringsaftale uden binding og er tilmeld gratis. I får samtidig glæden af at vide at CoParks parkeringsvagter er uddannede og uniformerede, og de kan tilkaldes alle årets dage. Samtidig er der mulighed for at have dørtelefon, hvor det er relevant. 

Nem administration

Med en aftale hos CoPark skal I ikke bruge uendelige mængder timer på administration. CoPark har gjort det så nemt og enkelt som muligt, så I kan nøjes med at bruge ca. 1 time om måneden på administration af jeres parkeringsområde. 

Med CoPark får I et danskejet og ikke mindst autoriseret parkeringsselskab, som sætter brugervenlighed højt. Derfor er deres parkeringsløsninger nemme at navigere rundt i, der er minimalt med administration og I har selv mulighed for at sammensætte de regler, I ønsker skal være opretholdt på jeres parkeringsareal.