Blog

Invester i din søvn med en kontinentalseng

For så lidt som 1,5 kr. pr. person om dagen kan du få en god nats søvn og vågne frisk og udhvilet op om morgen. Klar til dagens opgaver. En god kontinemtalseng holder i 25 år og koster omkring 25.000 kr. hvis den skal være i en ordentlig kvalitet. Den kan sagtens fås billigere og dyrere. Men det betyder omkring 1000 kr. om året for at sove i en god seng.

hvad er en kontinentalseng høre jeg dig sige og det er et godt og relevant spørgsmål. Især hvis man skal ud og bruge 25.000 kr.

Hvad er en kontinentalseng?

Forskellen på en almindelig traditionel seng og en kontinentalseng ligger i opbygningen. En almindelig boxmadras består ofte af en madras omgivet af en træramme og så en topmadras. 

En kontinentalseng har et ekstra lag. Imellem boxmadressen og topmadrassen ligger der en ekstra springmadras.

Det har den ekstra fordel, udover at man ligger bedre at den er højere. Den øgede højde gør den nemmere at komme ind og ud af og det betyder at har du ondt i ryggen, som mange har i Danmar,k vil du nemmere kunne komme i seng om aftenen og ud af den om morgen. Samtidig er der i madrassen indbygget 5 komfortzoner, der støtter de steder og områder, der især er udsatte om natten når vi sover. Som blandt andet ryggen.

Find den rigtige madras

Når du skal vælge madras, er det vigtigt at du vælger en af god kvalitet og som kan vendes. Det betyder at den skal være ens på begge sider og der f.eks. skal være komfortzoner på begge sider. For at en madras bibeholder den høje kvalitet skal den kunne vendes så trykket ikke ligger det samme sted hele tiden. Samtidig skal du vælge madras ud fra vægt og kropstype. Det betyder helt konkret at i typisk vil skulle ud og have 2 forskellige madrasser, så de passer til jer som individuelle personer. Mange der skifter deres gamle seng ud med en kontinentalseng oplever efterfølgende at deres søvn er blevet markant bedre. Derudover så er sengen pæn og pynter i et hvert soveværelse. Et pænt og behageligt soveværelse, skal udover den rigtige seng ikke undervurderes, når det kommer til at få mest ud af den tid vi tilbringer i værelset.