Blog

Sådan får du den fedeste fest

Der findes simpelthen ikke en god og mindeværdig fest uden helium balloner. Det er et must hvis du skal have skudt årets fest i gang og du kan her anskaffe dig selv billig helium til balloner

Helium der bruges til balloner er en gasart der er lettere end luft. Det er ligeledes forklaringen på hvorfor heliumfyldte balloner stiger til vejrs. Det anbefales derfor at man holder ballonerne indendøre ligeså snart man har fyldt dem op med helium. En anden god fordel er at det er nemmere for dig at holde liv i ballonerne da dine gæster ikke ved et uheld kommer til at gå og træde på dem. Ofte når man gør brug af helium i sine balloner gør man klogest i at anskaffe sig nogle balloner der rent faktisk udnytter at det er helium der er i og ikke blot de billige gummi balloner. Man skal gerne gøre brug af enten latex eller folie balloner, da heliumgassen ikke siver igennem dem ligeså hurtigt. Levetiden bliver derved en helt anden og man kan nyde sin fest i fulde drag med visheden om at al pynten bliver hvor den er.

Nu om stunder er det ofte set at man har bogstaver eller tal i form af folie balloner som fyldes med helium. På denne måde er ballonerne meremedgørlige og det er derfor muligt at hænge dem mere op på væggen. Eller sågar på muren udenfor, hvis man skal have gang i den vildeste have fest.

Helium sælges ofte på engangsflasker og kan åbnes og lukkes. På denne måde kan du bruge den samme flaske hvis der er mere indhold i til din næste fest.

Man har kun den sjov man selv laver og derfor er det sjældent set at en flaske ikke bliver tømt på én gang. Selv hvis ballonerne er blevet fyldt er heliumgas relativt ufarligt og derfor opleves det ofte at folk har lyst til at inhalere det. Dette giver stemmen en hel høj og lys klang og kan sparke selv den kedeligste dag igang. Selvfølgelig er det ikke noget man skal gå at gøre hver dag og egentlig heller ikke ofte da det trods alt er en gasart vi taler om.

Er du klar på at holde den fedeste fest nogensinde? Og føler du at det er helium fyldte balloner der skal være med til at gøre den til noget helt specielt? Så er du kommet til det rigtige sted.