Blog

Oplev selvforkælelse hos frisørerne i København

At vælge en ny frisør kan være svært. At finde den frisør som forstår lige præcis dit hår og det du gerne vil opleve hos en frisør, kan være som at finde rundt i junglen. En tur hos frisøren skal være en afslappende og behagelig oplevelse og derfor skal du finde en frisør, hvor du føler dig godt tilpas og hvor du synes der er en behagelig stemning. Men kigger du i København efter en ny frisør, er der et gigantisk udvalg, så her har vi samlet toppen af frisørerne, hvor du er garanteret en helt fantastisk oplevelse, hver gang. 

Frisører i København

Der er så mange forskellige frisører at det virkeligt er svært at finde en ny – også fordi man hos frisører ofte binder sig følelsesmæssigt og derfor ikke særlig ofte skifter ud til en ny. Der findes platforme, som gør det utroligt nemt at finde nye frisører og du kan også ved at klikke her: Find din frisør her.

Hvem kan du vælge?

I hjertet af København finder du Gun-Britt Coiffure. Du har formentlig hørt om Gun-Britt, hende med den sølvfarvede ikoniske frisure. Gun-Britt har været i branchen i mere end 50 år. Hendes salon øser af luksus og selvforkælelse, så hvis du er i humør til en ekstra lækker oplevelse, så skal du prøve Gun-Britt Coiffure. 

Hos Sacco er du helt sikker på at din skønhed bliver sat i højsædet. Deres motto lyder nemlig beauty first. Du er også garanteret en talentfuld frisør, som er helt klar over at vi alle vil noget forskelligt, og derfor sammensætter de en individuel behandling til dig. Hvis du besøger dem, skal du helt sikkert prøve deres Shiatsu-hovedbundsmassage. Hvem har ikke lyst til at prøve det?

Er du mere til at kombinere din frisørtid med en wellness behandling, så er det Palma Salon & Spa du skal besøge. Her er der et stort fokus på hårets naturlige look og frisørerne er altid opdateret på de nyeste teknikker. Så har du set noget en af stjernerne i Hollywood har fået lavet, er du næsten garanteret de kender teknikken hos Palma Salon & Spa. Så et besøg hos Palma Salon & Spa giver dig den fuldendte wellness oplevelse fra top til tå. 

Er du på jagt efter en frisør som har fuldtstændig styr på det der med at farve hår, så er det Søren Hauch du skal besøge. Her får du en fantastisk farve som passer til lige præcis dig og Søren formår at skabe de smukkeste nuancer i dit hår. Hos Søren Hauch får du tid til dig selv og du går ikke ud af døren før du er tilfreds med resultatet. 

Måske du blev lidt klogere på hvem du skal besøge næste gang det er tid til selvforkælelse? Men vil du alligevel gerne læse lidt mere, så Find din frisør her