Blog

Guide til at blive sommerklar

Hvis der er én ting som vi danskere er helt tosset med, så er det sommer. Det er de fire eneste måneder om året hvor du har garanti for, at der er flere mennesker udenfor end inde. 

Den danske sommer er også helt speciel, de lange dage og de ualmindelige gavmilde vejr. Derudover hjælper det selvfølgelig også en hel del, at næsten hele Danmark holder fri sommeren over. 

Hvis du er en af de mennesker der lever og ånder for gode sommerstunder med din familie- og venner, så er denne artikel lige noget for dig. Nedenfor finder du nemlig den ultimative go-to guide til at blive helt sommerklar – for en uforberedt sommer er bare halvt så god som en forberedt.

Har du styr på tøjet?

Hvis du planlægger at bruge hele sommeren i de samme bukser som du brugte vinteren i, så kan du godt tro om – der skal shorts til sådan en dansk sommer, og mange af dem! Sommeren er, udover en skøn årstid, også der hvor modehoveder virkelig kan få lov til at vise at de har fuldstændig styr på det. 

Sommeren er fyldt med stil. Tudor ure, dyre designer solbriller og lækre italienske skjorter – sommeren boomer med flot og behageligt tøj, som du i hvertfald skal have købt ind før sommeren rammer, det kan nemlig godt være en smule peberet. 

Hvad med dine planer?

Hvis ikke du har kalenderen fyldt op med planer allerede nu, så er det måske værd at begynde snart. Sommeren er skøn, men den er også fyldt med planer og hvis du vil sikre dig at dine venner kan \’lege\’ de samme dage som du tænker at holde store arrangementer, så bør du overveje at være tidligt ude – det er nemlig slet ikke sikkert at nogen har tid. 

Har du udstyret?

Der findes ikke nogen ukronede sommerkonger der er nået toppen uden hjælp fra lidt ekstraudstyr. Ekstraudstyr kan være din store højtaler der næsten aldrig nogensinde løber tør for strøm, det kunne også være den cykeltaske til din cykel hvor du opbevarer dine håndklæder og badebukser, så du altid er klar. 

Det kunne også være den smarte taske du havde købt hvor kan have alt dit andet grej. En god grund til at gå lidt op i udstyret om sommeren er fordi den er fså uforudsigeligt – derfor er det en del bedre at være forberedt på det meste, istedet for at slet ikke være forberedt.