Blog

Bliv klogere på hair extensions

Hair extensions

Hair extensions er blevet ekstremt populært. Der er flere og flere der tilbyder, at få dem i og derved også betydeligt flere der ønsker dem.

Der er som altid nogle ting man skal være opmærksom på når man vil have foretaget en behandling der ændrer ens ydre. Det er derfor essentielt, at man foretager nogle undersøgelser samt gør sig selv så klog på det respektive område som overhovedet muligt.

Det er her at hair extensions aalborg kommer ind i billedet. Her får du en unik mulighed for, at få svar på alle de spørgsmål du nu engang måtte lægge inde med. Men for at gøre det hele lidt mere overskueligt, kan du her læse om nogle af de vigtigste overvejelser.

Hvilken metode?

Når man taler om hair extensions finder der flere forskellige metoder man kan benytte. Hvilken metode DU specifikt skal gøre brug af, afhænger i første omgang af ens hår. Det kommer an på længden, farven samt strukturen af ens naturlige hår.

Hvor langt hår?

Hvor langt dit hår bliver nødt til at være, for at kunne få påsat hair extensions, kommer så udgangspunkt til at afhænge af den metode du kommer til at bruge. Det er derfor ikke muligt, at kunne få et helt konkret svar på hvilken længde det kræves at have inden man går i gang med processen.

Hvor længe holder det?

Når man taler om holdbaheden på selve håret, så er det igen svært at bedømme. Det kommer 100% an på hvordan du plejer håret. Det vil altså med andre ord sige, at hvis du er god til at få plejet dine hair extensions så kan håret rent faktisk holde til omkring 6 måneder.

Samtidig er det bevist at de mørke farver altid holder sig bedre og længere end de mere lyse og blonde farver. Og sidst men ikke mindst har den valgte metode også noget at skulle have sagt. 

Hvordan fjernes det?

Det er naturligvis også en vigtig faktor, hvordan man kan fjerne hair extensions.

I første omgang anbefales det i den grad, at man sørger for at få det fjernet hos sin påsætter. Hvis dette af en eller anden grund ikke skulle være en mulighed, kan man i nødstilfælde selv fjerne dem. Dette kræver – alt afhængig af påsætnings metoden – noget vejledning. Nogle metoder er dog nemmere at fjerne selv end andre.

Så hvis du ønsker at få lækkert hår er alt du skal gøre at følge dette link hair extensions aalborg.