Blog

Få penge for dit brugte guld

Pantsæt dit guld

Står du og mangler penge? Der kan være mange situationer hvor man ender med at stå og mangle penge, og ikke vide hvordan man skal få dem. Det kan være fordi du har mistet dit arbejde eller pludselig har fået en stor regning.

Lige gylidgt hvad er det ikke særlig sjovt og kan tit resultere i, at man bliver nødt til at finde en hurtig løsning på problemet. Hvis du har noget guld liggende derhjemme som du alligevel ikke bruger, kan en løsning være at pantsætte det. Ved at pantsætte dit guld, får du penge for det med det samme, uden at du mærker den store forskel. Det er ikke engang sikkert at ved hvor meget værdi du har liggende derhjemme uden at være klar over det.

Tit ender vi med at have arveguld liggende derhjemme som vi ikke har nogen brug til, men nu er der heldigvis en løsning på, hvordan du kan få noget ud af det. På guld 585 kan du finde en nem mulighed for at pantsætte dit guld. Stadig ikke helt overbevist? Så er her nogle gode grunde til at pantsætte det.

Fordele ved at pantsætte dit guld

– På denne side får du den bedste pris for dit guld. Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvor det giver bedst mening at pantsætte sit guld og hvor man kan få mest for det. Her kan du finde en oversigt over nogle af de mest populære sider at pantsætte på og en sammenligning mellem priser. Så kan du se at denne side har de højeste priser på, hvad du kan få på dit guld.

– Du kan få pengene med det samme. Så snart du kommer ned i butikken i enten Aarhus eller København, kan du få dine penge med det samme. Tag bare smykkerne eller hvad du ellers har med derned, få dem bedømt og få dine penge som enten en overførsel eller i kontant med det samme. Så er du sikker på at have penge ved hånden præcis når du har brug for det. 

– Hvis du stadig er i tvivl er der en chatfunktion som gør, at du kan stille spørgsmål hele tiden. Ved du ikke hvor mange karat dine smykker er, eller er du i tvivl om hvordan processen virker, kan du nemt og hurtigt få svar på alle dine spørgsmål. Så kan du være sikker på at være tryg i processen.