Blog

Sådan indretter du din entré bedst muligt

Dette indeholder sponsoreret indhold 

Vi kender alle det med at have en entré i vores hjem, som er det første vi møder, når vi kommer ind af døren. Men det kan være svært helt at finde ud af, hvordan man indretter entreen, da der er rigtig mange forskellige måder man kan gøre det på. En anden ting er, at indretningen af entreen også afhænger af, hvor meget plads man har at gøre med. Derfor kan det være en god ide at planlægge indretningen af entreen på forhånd, så man er sikker på den bliver udnyttet bedst muligt. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du indretter din entré bedst muligt, læs med her. 

Skab en siddeplads i entreen 
En af de vigtige ting i entreen er at have en siddeplads, hvor man kan sætte sig ned og tage sine sko af og på. Hvis man har børn i huset, er en siddeplads endnu mere nødvendig, da man kan sætte børnene ned og give dem sko og overtøj på der. Hvis du har god plads i entreen, er det en oplagt mulighed at have en form for bænk, hvor der er god plads til at sidde. Hvis du derimod har knap så meget plads, kan det være en god ide at kigge efter et Flot alu-klapsæde til entreen, som optager minimal plads. 

Indret med spejle og opbevaring 
Når du skal indrette din entre, er det en god ide at tænke på udseende og opbevaring. Det er altid en god ide at have et form for skab eller kommode, hvor du kan lægge dine nøgler og eksempelvis pung, så du altid ved hvor det er, når du skal ud af døren. Hvis du har god plads, kan du eksempelvis have en kommode, men har du derimod knap så meget plads kan du nøjes med et nøgleskab. En anden ting du skal huske er at have et spejl, da det altid er rart lige at se sig selv, inden man går ud af døren. 

Gør det hyggeligt 
Når du skal indrette din entre ordentligt, er det altid en god ide at gøre den hyggelig og indbydende. På den måde bliver du og dine gæster glade, når de åbner døren til dit hjem. Du kan eksempelvis indrette i rolige farver, med billeder på væggene og måske tæpper, hvis du har plads til det. En anden ting du kan have i gangen er stearinlys eller en lyskæde, der kan skabe en hyggelig stemning.