Blog

4 råd til hvis du synes din tøjstil er blevet for kedelig

De damer, vi kender det nok godt, vi når et punkt, hvor vi føler at det er det samme kedelige tøj vi går i hver dag, og det hele bliver meget ensformigt.

Følgende giver nogle gode råd, til at peppe din stil lidt op:

 

Tøjet du aldrig har fået brugt

Indrøm det, du har sikkert noget tøj, nederst på hylden, som stadig har prismærket siddene på. Er det ikke en skam, hvis det aldrig bliver brugt? Det er vigtigt at du husker, at der var en grund til at du købte det til at starte med. Vov dig ud i at prøve at gå i det, selv om det måske er det første du ville gribe efter. Det kan jo være at du bliver helt vild med at gå i den top, når du først har prøvet at have den på, med de helt rigtige bukser til! 

 

En t-shirt og et par jeans behøves ikke være kedeligt

Det kan godt være at du tit føler at det den samme t-shirt og bukser combi du går i, og hvis du er glad for det, er det også fint, men husk lige at man godt både kan være komfortabel og stilet på samme tid. Hvis du gerne vil opgradere dit look lidt, kan du jo huske at tilføje nogle smykker, et bælte eller  prøve en flot frisure eller mere avanceret make up.

 

Sammensætning af tøjet

Det kan også være at løsningen til at upgradere din stil, bare ligger i at se lidt nyt på det. Måske får du aldrig gået med en kjole, fordi du synes den for fin til hverdagsbrug. Husk, at ligesom du kan få noget simpelt tøj til at se mere spændende ud, er det også muligt at tone noget ned. Hvis du synes kjolen er for fin, så tag måske en trøje eller cardigan over den, eller nogle mere rustikke sko, for at det får en mere edgy kant. Dette var bare et eksempel, men den vigtige pointe her er, at du skal sammensætte dit tøj, så du er komfortabel og glad for, hvordan du ser ud og har det i det, så hvis du ikke lige har lyst til at vise dine ben frem i dag, kan du da sagtens tage et par strømpebukser eller leggins under din kjolen, nederdelen eller shortsene, du bestemmer hvad der ser godt ud på dig.

 

If all else fails… SHOP!

Du kunne nok godt selv regne det ud, men hvis man vil opgradere sin stil, så kan det altså altid være en fordel at købe lidt nyt, for at have noget nyt man kan glæde sig til at gå i. Husk at det ikke behøves være dyrt at købe nyt tøj, der er helt bestemt steder, hvor man kan finde noget der ser lækkert ud, men som ikke koster det hvide ud af øjnene. Husk også at du ikke skal bekymre dig om mærker eller om, hvad andre tænker om hvilken butik det kommer fra. Det vigtigste er trods alt, at du er glad for at gå i det. Derudover, skal du også tænke på at det kan være både økonomisk godt og godt for miljøet at købe sit tøj brugt for eksempel i en genbrugsbutik.

 

Du skal gå i lige det tøj, som du har det rart i, og hvis du er frisk på at eksperimentere lidt med din stil, skal du selvfølgelig også prøve det.

Kig her for mere inspiration til damemode