Blog

Gør din stue mere hyggelig

Dette er sponsoreret indhold

Er din stue lidt grå og trist? Måske har du taget lige rigeligt af den moderne minimalistiske skandinaviske stil til dig, og sidder nu i en stue, der ikke ligefrem emmer af hygge? Du kan heldigvis nemt tilføje nogle elementer, som både kan være praktiske og give din stue et hyggeligt touch. Her får du tre gode tips til, hvordan du kan gøre dette. 

Find funktionelle møbler i smart design 

Ved at finde møbler som er både praktiske og har et specielt design, kan du hurtigt skabe noget personlighed i din stue, helt uden at gå på kompromis med funktionalitet. Er dit hjem indrettet sådan at din stue til dels også fungerer som din entré, kan du eksempelvis finde super smarte løsninger fra Roon og Rahn. Hæng en smart knagerække op, som ikke kun kan holde på overtøj, men som også er glimrende til at holde styr på alle dine småting, som nøgler og solbriller. Du kan også led efter genbrug, og på den måde finde unikke møbler som passer til din stil, men som stadig er brugbare. 

Vær ikke bange for farver

En god måde at gøre et rum mere hyggeligt og indbydende, er ved at tilføre lidt farve. Du kan vælge at farve en væg, eller flere, i din yndlingsfarve, eller starte i det små, og vælge puder og tæpper, som giver et lille skud farve. På den måde kan du vænne dig langsomt til de fine farver, så du heller ikke overrumpler dig selv. Roomformore.dk har et lækkert udvalg af både tæpper og puder til din stue. Vælger du at gå all-in og male en væg, eller måske et møbel, skal du altid huske, at det jo ikke er værre end at du altid kan male det om igen, hvis du ændrer mening eller blot får en god idé til en ny farve der kunne pryde i din stue. 

Skru op for tæpper og puder 

En sofa fyldt med lækre bløde puder giver bare en ekstra stor lyst til at smide sig i sofaen. Sørger du for at have nogle fine puder og dejlige tæpper i sofaen, samt et flot stort tæppe på gulvet under sofabordet eller spisebordet, skaber du hurtigt en hyggelig og varm stemning i din stue. Se blandt andet de lækre puder fra Fritz Hansen. Tæpper kan også hjælpe med at sørge for, at din stue ikke føles tom og kølig, i tilfælde af, at du har en stor stue, uden så mange møbler.