Blog

Gå ud og gå ind i sommeren

Det værste ved at sommeren slutter er, at man enten ikke føler, at der har været nok solskinstimer eller at man er i tvivl om, hvorvidt man egentligt har brugt tid nok udenfor og har fået nok skud d-vitaminer til krop og sjæl. Og der er ikke noget værre end at ærgre sig. Så lad vær’ – hop i skoene og kom ud og nyd sommeren. 

Spis, kig og slap af

Det kan du i Torvehallerne. Skulle man bruge et enkelt ord for at beskrive Torvehallerne kunne det være variation. Fordi variationen af alle de gode ting, du kan finde, smage og prøve. Det er et Mekka af mad og drikkevarer, hvor smagsprøverne udfordrer dine smagsløg. Så når solen skinner og du vil tilbringe noget tid sammen med dine kære er Torvehallerne er godt sted at nyde en formiddag eller eftermiddag og nyde det virvar, du bliver mødt af. Det er det, du skal bruge din sommer på, at nyde i stedet for at yde. Livet er så kort. Hyg dig med det.

 

Arrangementer til dem der har lyst

Ikke nok med at du kan nyde dagen og udfordre dine smagsløg kan du også tilmelde dig flere arrangementer og lære alt muligt mellem himmel og jord. Vil du for eksempel lære noget om vin? Om grøntsager? Om æg? Eller hvordan du bedst kan bruge årstidens grøntsager til dine madretter og middage? Ja, så kan du også bruge din sommer på det og blive meget klogere og blære dig overfor familie og venner. 

 

Sommer og sol 

Hvis solen af en eller anden grund skulle udeblive, hvilket kan ske i løbet af den danske sommer, så husk at sommeren stadig er her. Det er stadig sommer på trods af skyer og regnbyger og du 
har i høj grad fortjent at forkæle dig selv med lækker mad og drikke. Et glas kølig rosévin kan nemlig sagtens indtages i 15 grader, en americano smager stadig godt selvom det er gråt og overskyet og en iskaffe er aldrig for kold at indtage. Og sagde ud ost? Halleluja, der findes ikke mange steder i Danmark, hvor du ene og alene på ét sted kan finde så mange forskellige varianter af ost. Og ost – som du måske er bekendt med – passer godt til vin. Især rødvin, og det kan du også få i Torvehallerne. Et glas eller en flaske. Med lidt ost, oliven, pesto og brød. Kan det blive meget bedre?