Blog

Nybegynderguide til printere

Hvis ikke du selv mener at det der med at printe er din bedste kvalitet, så er du uden tvivl kommet til det rigtige sted. Printere kan nemlig godt være utroligt lukkede og kryptiske væsener, som ikke giver dig meget information at arbejde med – de satser mest af alt bare på at du er ferm til dem, og ved lige hvad deres behov er. 

Og selvom det måske kunne virke ligetil at betjene en printer, så er det langt fra tilfældet i størstedelen af tiden, derfor har jeg lavet denne lille guide til dig, der gerne skulle hjælpe dig igennem selv den værste printertvivl.

Forskellen på laser- og blæk

Hvis du lige nu kæmper med at finde ud af hvor din Hp printerpatroner skal i din laser printer, så bare stop. Du kommer ikke til at finde ud af det. Laserprintere bruger nemlig slet ikke printerpatroner – så du kommer nok til at lede længe. 

Der er en enormt forskel på omkostningerne, fordelene- og ulemperne ved at vælge en laserprinter over en blækprinter. Laserprinteren er utrolig pålidelig når det kommer til at præstere, det eneste en sådan printer i virkeligheden kan løbe tør for er din tålmodighed og papir. 

Til gengæld er laser printeren ikke det bedste valg, hvis du gerne vil printe billeder eller andet i farver af utrolig høj kvalitet. Så kommer du til at betale ved kasse 1. Her er en blækprinter meget bedre for dig. 

Blæk til billeder

Hvis du er én af de mange upcoming instagram fotografer der vil til at leve af at sælge sine billeder, så skal du selvfølgelig ud og have en printer der rent faktisk kan printe i den kvalitet som du gerne vil have. Her er det bedste valg en blækprinter.

Selvom printeren er lidt mere \’tricky\’ at finde ud af, så er resultaterne også meget anderledes fra laser printeren – og hvis du printer i forretningsøjemed, så er det selvfølgelig kvaliteten der er alfa og omega. 

Et lille råd på falderebet

Hvis du er helt og aldeles sikker på at du kommer til at skulle printe fra dags dato og flere år frem, så gør du dig måske klogt i at købe mange printerpatroner på én gang, da de oftest bliver billigere jo flere du køber på én gang. 

Printerpatroner er en af de dyreste ting ved at eje en printer, og hvis du gør det i forretningsøjemed, så skal du selvfølgelig spare hvor du kan.