Blog

Gør dit soveværelse til dit yndlingsrum

Dette er sponsoreret indhold

Består dit soveværelse udelukkende af en seng, et natbord og en kommode, og ingen ekstra elementer til at tilføje lidt hygge? Soveværelset bliver hurtigt bare et meget enkelt rum, da det jo “bare” er der du sover. Men hvad med at skabe et soveværelse, som giver dig en dejlig følelse af ro og afslapning, og som afspejler din personlighed? Her får du nogle gode idéer til, hvordan du kan spice dit soveværelse lidt op. 

Vælg flotte plakater

Der findes tonsvis af skønne plakater, som kan pynte i dit soveværelse. Find den helt rigtige plakat hos Minida, hvor du blandt andet kan vælge mellem stjernetegnsplakater, byplakater og fine dyremotiver. Vælg eksempelvis en plakat med din yndlingsby, som giver dig et smil på læben. På den måde får du gode minder frem, når du træder ind i dit soveværelse. Er din partner er helt tosset med fodbold, kan du jo også score lidt ekstra point, ved at tilføje en plakat med yndlingsholdet, eksempelvis denne United plakat fra Minida. Du vil helt sikkert kunne finde nogle plakater fra Minida, som passer perfekt til din stil og dit soveværelse. 

Find dine yndlingsfarver 

Skab et rum der gør dig glad, ved at tilføje dine yndlingsfarver. Det kan dog være en god idé, ikke at gå for meget amok i de vilde neonfarver, men i stedet fokusere på de mere rolige og dybere nuancer. På den måde får du skabt ro i dit hovede, inden du skal sove. Mal en væg i en rolig farve, og gå eventuelt all-in, med lækkert sengelinned som passer til, og store dejlige puder til sengen. Det gode er, at det altid er nemt at male over igen, hvis du skulle ske at finde en ny farve, som du synes passer perfekt til dit soveværelse. 

Sørg for god opbevaring

Rod skaber uro, og gør det sværere for din krop at slappe af. Ved at have en masse god opbevaring på soveværelset, kan du sørge for, at du ikke bliver forstyrret af rod når du skal falde i søvn. Køb en flot vasketøjskurv så du nemt kan få alt dit beskidte tøj af vejen. Det giver et noget mere roligt look, end når stolen i hjørnet får æren af at opbevare alt det beskidte vasketøj. Et godt garderobeskab med ordentligt plads er også et must. På måde kan du organisere dit tøj, og gøre det mere overskueligt at holde tøjet inde i garderobeskabet, fremfor ude af det.