Blog

Kortspil du kan spille online

Indholdsfortegnelse

Kortspil er ideelt til at hygge med familie og venner. I en verden af ​​onlinespil finder du sjældent en person, der ikke har spillet kortspil før. Her vil vi dog komme med et bud på nogle kortspil, som du hurtigt og nemt kan spille online. Hos SpilleXpert kan du desuden finde yderligere ideer til kortspil.

Gin Rummy

Rummy betragtes som det mest populære kortspil over hele kloden. Det er et kortspil, hvor du trækker et kort og kassere det igen, hvis du ikke kan bruge det. Det minder meget om det, som vi også ofte kender som 500. Spillerne skal derudover lave sæt af kort på minimum 3 indenfor samme rang eller 3 passende kort i rækkefølge. Hver spiller har hver især kort på hånden fra start, men under spillet trækker spillerne også skiftevis et kort fra kortbunken eller bunken med uønskede kort, og kasserer et uønsket kort til bunken. Når en spiller er kommet af med alle deres kort i hånden, skal øvrige spillere vise deres kort og de optjente point opgøres baseret på spillereglerne. Den spiller, der tjener de maksimale point, er vinderen. Dette kræver dog ofte flere runder af spillet for at opnå. Rummy menes at stamme fra det kinesiske flisespil mahjong fra 1700 tallet. Gin rummy var den første variation af rummy, der blev oprettet i 1909 Elwood Baker og hans søn, Charles Baker. Da det er lettere at lære rummy, spilles det spillet stadig af familier som tidlige aktiviteter i hjem med børn.

Poker

Poker er klart et af de mest spillede kortspil i verden, men det kræver samtidigt en vis dygtighed at mestre det. Poker er oprindeligt et amerikansk kortspil med en unik væddemålsstruktur, der adskiller det fra mange andre spil. Spillet blev først spillet i New Orleans i 1820 på Mississippi River. Det var den eneste måde at socialisere på og en kilde til underholdning for mændene. Texas Hold\’em er den dominerende og mest spillede variant af poker. Pokeren har fået status som et færdighedsspil i mange lande i verden takket være ESPN for deres tv-udsendelse af World Series of Poker i 2000. I dag har mange gjort en karriere ud af at spille poker og har mestret spillet. Derfor kan man også spille online poker med rigtige penge på mange topspilsider, men der afholdes desuden mesterskaber, hvor man som professionel kan spille poker og gå derfra med den helt store gevinst.