Blog

Sådan vælger du de rette Nespresso kapsler

At vælge den bedste kaffe til dine smagsløg er måske ikke let. Dette gælder især når du køber en ny kaffemaskine, såsom en Nespresso kaffemaskine.

Der er så mange tvivl, der kan komme, når man tænker på den rigtige kompatibilitet af kaffe indenfor en kaffemaskine. Af denne grund har vi oprettet denne detaljerede vejledning til at vælge mellem de mange Nespresso kapsler.

Nespresso kapsler findes let i de fleste butikker, men også online. Du kan bl.a. finde kapsler til nespresso her.

Intens Arpeggio

Arpeggio Intenso kapslerne er lavet af 100% Arabica kaffebønner med oprindelse i Central- og Sydamerika. Arpeggio ligger i den øverste ende af Nespressos intensitet på et niveau 9, og leverer en grundigt ristet kaffeblanding med maltede, frugtagtige profiler. 

Arpeggio bønner er finmalet for at få den fyldige smag, som forbindes med kaffebønner fra Latinamerika. Det endelige resultat er en træagtig smag med subtil kakaosmag. Arpeggio Intenso er perfekt til dem, der ønsker en intens, fyldig kaffe, der samtidigt også er fyldt med aroma og smag.

Ristretto Intenso

Ristretto Intenso kapslerne er lavet af en kombination af Arabica kaffebønner med oprindelse i Brasilien og Columbia samt østafrikanske bønner. Et lille strejf af Robusta kaffebønner er tilssat til blandingen for at producere en frugtagtig og let syrlig tone til denne espresso. 

På den højeste af Nespressos intensitet (niveau 9) leverer Ristretto Intenso ligeledes en grundigt ristet kaffeblanding med intens chokoladeprofil. Ristretto bønner er meget finmalet for at skabe en brygning i italiensk stil, hvilket gør dette til den valgte kapsel for mange espressoelskere, og dem der generelt kan lide stærkere kaffe. Hvis du leder efter en kraftig, men alligevel perfekt afbalanceret espresso, er Ristretto Intenso det oplagte valg for dig.

Variety Pack

Hvis du er i tvivl om, hvilken Nespresso kapsel, som du skal vælge, er denne blanding af forskellige kapsler fra intensitetsniveau 5 til 10, et godt alternativ til dig. 

Variety Pack giver dig mulighed for at teste forskellige kaffeblandinger i en række forskellige styrker og med en forskellige smage. Denne pakke er også ideel til dem, der ikke ønsker at forpligte sig til en stor enkelt pakke, der har en enkelt intensitet og smag. Når du køber blandingen, får du således 5 Nespresso blandinger, der hver indeholder 10 kapsler. Blandingerne er:

Begrænset: Intensitetsniveau 10
Arpeggio: Intensitetsniveau 9
Roma: Intensitetsniveau 8
Capriccio: Intensitetsniveau 5
Livanto: Intensitetsniveau 6

Kaffeblandingerne inkluderet i denne pakke er mellemstore og mørke smage, så hvis du leder efter noget lettere med mindre intensitet, er dette dog ikke pakken for dig.