Blog, Til hjemmet

Guide: Find den økologiske måltidskasse

Indholdsfortegnelse

Historien bag

Den Grønne Asparges har efterhånden en del år på bagen. Virksomheden blev stiftet tilbage i 2011 af indehaveren Pia. Ideen til Den Grønne Asparges kom efter, at hun havde været bosat i både Italien og Spanien, hvor du er så priviligeret, at friske og lækre råvarer nærmest er din nabo. Denne luksus ville hun dermed gerne kunne tilbyde danskerne.

Formålet med Den Grønne Asparges er så vidt muligt, at levere lækker, nem, sund, økologisk og velsmagende mad til danskerne. Du kommer til at kunne få leveret en ugentlig måltidskasse lige til din hoveddør, som dækker 3-4 dage i ugen, for helt op til 6 personer.

Den Grønne Asparges har valgt, at tilbyde deres kunder tre forskellige måltidskasser: Familiekassen, Inspirationskassen og Lightkassen. Alle tre kasser er en prioritet hos Den Grønne Asparges og der bliver kælet godt og grundigt, for de valgte retter og råvarer der hører til hver enkel måltidskasse.

Målet er, at prøve at gøre det nemmere for de mennesker og familier der har en stresset hverdag. Det skal være for dem der samtidig ønsker, at spise sundt og ikke bare købe fastfood når de har for travlt til at stå i køkkenet. Udover dette skulle en måltidskasse fra Den Grønne Asparges gerne kunne give et skub i den rigtige retning, når det kommer til motivationen og inspirationen til at skulle stå i køkkenet. Du modtager nemlig nye og spændende opskifter hver evig eneste uge, der blot tager 30 minutter at lave.

I måltidskasserne vil du komme til at finde retter med kød, fjerkræ, fisk og grøntsagsdage. Det vil altså med andre ord sige, at du kan være sikker på at der er noget for dig.

Økologisk

En essentiel del af, at bestille en måltidskasse fra Den Grønne Asparges er, at du som kunde kan være garanteret økologiske råvarer i din kasse. Du vil nemlig hurtigt opdage, at de fleste råvarer så som grøntsager, nødder og frugter er økologiske.

Selvom kødet ikke er økologisk, kommer det stadig helt friskt fra den lokale slagter, som ligger tæt på leveringsstedet. Dette betyder altså også, at der ikke er tale om en lang transporttid for dine råvarer.

Det kommer til at stå helt tydeligt i din måltidskasse, hvilke produkter der er økologiske og hvilke der ikke er. Og som noget ganske særligt vil to af de ugentlige retter indeholde helt frisk fisk, hvilket er en af virksomhedens mærkesager.

Så hvis du også ønsker, at gøre din hverdag mere overskuelig og tilmed også mere økologisk, så er det bare med at komme ind og bestille din næste måltidskasse.