Blog

Når du skal indrette din entre

Når du skal indrette din entre, er der flere forskellige ting, du kan købe eller ihvert fald tænke over at du kan indrette entreen med. Du skal overveje hvor meget plads du vil bruge til Indretning af entré hvis der ikke er så meget plads, skal du nok ikke købe en masse møbler eller ting, der står og spærrer for at man ikke kan komme ordentligt frem og tilbage eller ikke kan komme ind i huset uden at vælte de ting, der står der. Men der er masser af ting der passer ind i en entre, så meget af det handler egentligt om hvilken stil og smag du har og hvilken stil og smag du vil indrette entreen med. Hvis resten af dit hus er lys og luftigt og med god plads skal din entre også være lys og luftig, så indretningen passer godt sammen på tværs af huset. 

Små ting gør også en forskel

De ting som man oftest ser i en entre er et bord eller en kommode, hvor der står en eller to lamper, noget pynt som for eksempel noget kunst eller nogle lysestager eller en blomst eller to. Hvor stor lamperne og blomsterne skal være afhænger af hvor stort dit bord er, eller hvor lang din skænk er, men forholdene skal passe sammen, så køb ikke en kæmpe, stor plante til et lille bitte bord. Med mindre at bordet kun er købt til at løfte planten og få planten til at være i centrum og meget synlig. Der skal også være plads til at man kan komme af med sin jakke og sine sko. Hvis du har et bryggers vil det ofte være der, hvor familien sætter deres sko og overtøj, men engang imellem får I også gæster, også er det rart at man har et skab til at hænge overtøjet op.

Find en god belysning

Du skal også sørge for god belysning i entreen, den må gerne være skarp og synlig, det vil sige at når man kommer ind i entreen bliver man mødt af lys og man kan orientere sig godt. En mørk entree kommer meget hurtigt til at se skummel ud og er ikke særlig hyggelig at komme ind i. Stearinlys er ofte hyggeligt men ikke særligt praktisk i en entre, med mindre du holder øje med lysene hele tiden. Det kan også være en god ídé med en stol i entreen, men sørg for at stolen ikke bliver et sted, hvor man bare ’læsser af’ men at det også er tænkt ind som en del af indretningen.