Blog, Til hjemmet

Bring bålhyggen ind i hjemmet og ud i haven

Luk øjnene, glem den triste og mørke corona-prægede vinter og forestil dig dette: Det er sommer. Corona-kristen er endelig ovre. Forsamlingsforbuddet er ophævet. Solen skinner. Himlen er blå. Haven har fået en ordentlig overhaling, for hvad skulle man ellers bruge tiden på. Hele familien har udskudt fødselsdage, og endelig er det blevet tilladt at holde alle de fester, som er blevet aflyst igennem det sidste år. Du stråler. Gæsterne stråler. Haven stråler. Bålfaldet midt i haven stråler… vent, hvad? Jeg har da ikke et bålfad, tænker du… 

Nej, lige nu har du nok ikke et bålfad, men det kan du faktisk have inden for et par minutter, hvis du fortsætter med at læse med her. Jeg ved godt, at du nok vil tænke, at det hele lyder alt, alt for godt til at være sandt, men jeg lover dig altså, at den er god nok. Eller rettere sagt: jeg lover dig, at den kan blive god nok.

Har du brug for mere overbevisning end det, jeg præsterer lige nu? Så start med at klikke dig ind på  bålfade til haven og bliv klogere. Men please, husk nu at komme tilbage her. Det var trods alt mig, der kickstartede drømmen, ikke? Husk det nu.

Bio-pejs.dk – bring hyggen ind i hjemmet og ud i haven

På bio-pejs.dk sætter de en ære i at hjælpe dig med at finde det perfekte bål-udstyr til dig, hvad enten du er interesseret i en vægophængt biopejs, et bålfad til haven eller noget helt tredje. 

På deres hjemmeside bio-pejs.dk kan du finde præcis det, du står og mangler, for at toppe hyggen. Det er let, enkelt og overskueligt og kræver kun et par enkelte klik, før du kan læne dig tilbage og vente på at få leveret det, du så længe har drømt om. 

Find det perfekte bålfad

Skulle det for eksempel være et bålfad? Hvad skal jeg overhovedet bruge et bålfad til? Det kan da ikke betale sig at investere i et bålfad for en enkelt sommerfest, som måske alligevel ikke bliver til noget. 

Jeg lader lige bio-pejs.dk selv – altså selve specialisterne inden for området – fortælle dig, hvorfor det er en særdeles god idé at investere i et bålfad. Hør bare her:

Med et bålfad i haven, eller på terrassen er der lagt op til at få skabt den perfekte hygge. Det er svært at finde noget bedre om sommeren, end at lave mad udendørs sammen med familien, eller de nærmeste venner. Den hygge som det skaber, når man sidder sammen rundt om bålet og kan nyde flammernes blafren, brændets knitren, eller madens sitren mens man venter på årets måltid – det er en stemning, som er svær at erstatte

Altså, jeg er overbevist (for længst endda) – er du ikke også? Indrøm det nu bare. Det lyder både tophyggeligt og mega praktisk, for vi ved jo alle godt, hvordan selv de varmeste sommerdage erstattes af en ofte kold sommeraften. Men det behøver altså ikke længere forhindre dig i at sidde i haven og nyde sommeraftenen.

Tænd op i bålfadet, grill skumfiduser og gør hele familien glade og tilfredse eller få den svenske hytteidyl ind i hjemmet.