Blog, Tips

Døjer du med ømme muskler?

Vi kender det alle sammen. Ømme muskler efter en god og hård gang træning, en lang gåtur eller måske har man lagt lidt forkert om natten. Det kan på mange måde føles ubehageligt at gå rundt med ømme muskler, og det kan faktisk også hæmme ens hverdag. Jeg kommer her med et par gode råd til, hvordan du kan bruge en massagepistol og slippe for ømme muskler efter træning.  

Brug massagepistolen, inden du træner 

Hvis du med sikkerhed ved, at du efter din intensive træning, kommer til at døje med ømme muskler, kan det være en rigtig god idé at bruge massagepistolen, inden du kaster dig ud i den helt store træning. Med en massagepistol inden træning, får du nemlig løsnet lidt op i musklerne, så de ikke længere er så stive. De bliver på den måde også varmet op og gjort klar til at blive brugt. 

Brug massagepistolen, efter du har trænet 

Det er altid godt for kroppen at blive varmet ned efter en god gang træning. Nu har dine muskler været fysisk belastet, og det kan godt give nogle spændninger, som kan gøre rigtig ondt dagen efter. Hvis du benytter dig af en massagepistol efter træningen, løsner du op for spændningerne og sikrer, at din ømhed ikke er helt så slem dagen efter, som den ellers kunne have været. 

Brug massagepistolen, når du bare gerne vil slappe af 

Det behøver ikke udelukkende handle om træning. For en massagepistol er altså også rigtig rar at have, hvis du bare gerne vil slappe lidt af. Du kan bruge den på dig selv, de steder, hvor du kan nå, men du kan også få en anden til at hjælpe dig med at give dig massage, så du rigtig kan nyde det. En massagepistol forøger også blodcirkulationen, som hjælper musklerne med at nære musklefibrene med ilt.  

Hvordan fungerer en massagepistol? 

En massagepistol fungerer på den måde, at den snyder dine muskler ved at massaere dem. Den løsner og varmer dem godt op, og får dem samtidigt til at slappe af. Der findes rigtig mange forskellige massagepistoler alt afhængig af, hvilken slags massage, du er mest til. Skal hovedet rotere, vibrere eller noget helt tredje? Find den massagepistol, der passer bedst til dine behov og forventninger, og så skal du nok få reduceret dine smerter og ømme muskler. 

Så hvis du gerne vil gøre op med smerterne, så overvej en massagepistol til ømme muskler.

Læs også Hjælp at hente til ømme muskler om ømme muskler hos hvordan.nu.