Blog

Vil dit barn heller ikke sove?

Det er sengetid, men dit barn vil ikke sove 

Bare rolig, en vuggemotor hjalp et forældre par med at få deres søvn tilbage! De tog chancen og købte en slyngevugge. Faktisk havde de egentlig bare hørt om erfaringer fra andre forældre, derfor måtte de helt klart også prøve, for hvem vil ikke gøre alt for bare et par timers søvn om natten og en rolig baby der drømmer sødt? 

Da slyngevuggen kom ind af døren, virkede den perfekt, for barnet elskede følelsen og oplevelsen af at blive vugget. Der er jo ingen som kan sidde og vugge 24 timer i døgnet, så med en vuggemotor, kunne det jo rent faktisk lykkes og det endte jo succesfuldt. 

Membantu er forhandler af verdens Bedste vuggemotor og den sørger for, at slyngevuggen er i konstant bevægelse. Børn har brug for deres søvn, eller det har voksne for den sags skyld også! Men hvis babyer ikke sover nok, så er det bare ikke godt for deres udvikling, for de har brug for søvn, mad og masser af kærlighed. Derudover kan slyngevuggen også hjælpe dit barn hvus det f.eks. døjer med kolik, refluks eller mave/tarm problemer, fordi de vuggende bevægelser giver tryghed og er behageligt for babyen. 

Er vuggemotoren sikker? 

Hos Membantu vægtes sikkerheden højt, og vuggemotoren har været igennem en grundig sikkerhedstest hos det danske testcenter Bolls. Den lever op til CE mærkningen, som er yderst tilfredsstillende at der findes en vuggemotor som er sikker, og samtidig virker når det handler om at passe på sin lille baby. 

Vuggemotoren er allerede afprøvet af mere end 1.000 babyer og er blevet en stor del af flere danske forældres hver dag. Det hjælper dem til lettere, at få deres baby til at falde til ro. Hos Membantu udlejer og sælger de vuggemotorer til slyngevugger og babyhængekøjer, der kan hjælpe med at holde en hængende vugge i bevægelse. Den kan reguleres i fem forskellige hastigheder og kan max klare en belastning på 15 kg. 

Hvorfor vælge Membantus produkter? 

  • Tilfredshedsgaranti – ved at besøge hjemmesiden, trustpilot osv. Vil du opdage hvor mange tilfredse forældre, som der sidder derude. De er så overlykkelige over, at de valgte at afprøve vuggen, for den virker! 
  • Økologi – Vuggen er produceret i 100% økologisk bomuld, det er ikke bare bæredygtigt, men også på alle mulige måder godt for din baby. 
  • Hurtig levering – Leveringen sker inden for 1-3 dage, hvilket er en drøm for forældre, som står og mangler hjælpen hurtigst muligt. 
  • Sikker betaling – Du bestemmer selv hvordan du vil betale online via. Visa, MasterCard eller MobilePay på hjemmesiden. 

God fornøjelse!