Blog

Lys hjemmet op med LED-strips

Vi lever på mange måder i en kold, mørk, grå og trist tid. Verden er i brand, men flammerne giver ikke lys. Tværtimod giver de bare mere mørke. Vi mangler lys. Ja, vi hungrer nærmest efter lys – både fysisk og psykisk. 

Selvom vaccinerne heldigvis er ved at gøre sit indtog på den forbandede corona-virus, må vi nok alligevel erkende, at det er vanskeligt at gøre noget ved lige den slags mørke. Eksperterne kæmper, og vi andre kæmper med – på afstand, naturligvis – ved at overholde retningslinjerne. Husk det nu, ikke? Også selvom det holder hårdt.

Der er dog et mørke, vi rent faktisk kan gøre noget ved. Det er det mørke, vi så længe har bandet og svovlet over i hjemmet, og som vi aldrig har haft hverken tid eller overskud til rent faktisk at gøre ved, OG som corona-krisen og den deraf følgende nedlukning bare har givet os endnu større anledning til at blive generet over, fordi vi unægteligt har opholdt os en del mere i hjemmet, end mange af os plejer.

Erstat lamperne med LED-strips og luk lyset ind

Hvordan får jeg så mere lys ind i hjemmet? Jeg har ikke plads til flere lamper, og jeg har ikke råd til at få installeret de uoverskueligt kostbare spots, som ellers er både pæne og praktiske.

Frygt ej længere – hjælpen er dig nær! Easy-light.dk tilbyder nemlig de geniale LED-strips, som fungerer som en særdeles glimrende erstatning for både lamper og spots. Du får til og med virkelig meget lys for pengene, fordi du nemt kan få fat i flere meters lys (i form af netop disse strips), ligesom du slipper for at skulle bøvle med al den elektricitet og alle de besværlige ledninger, der følger af at ville have nye lamper installeret i hjemmet. 

Om LED-strips skriver easy-light.dk selv:

Led light strips fås både som 3, 5 og 10 meter, og kan i forskellige længer sammenkobles til at være endnu længere. Du kan sætte dem op næsten lige, hvor det passer dig. Det indebærer, at du kan få belysning de steder, hvor du ellers ikke havde forestillet dig, du kunne få lys op uden at det fylder noget – sammenlignet med hvis du skulle sætte en masse lamper op.
Det betyder, du via din fjenbetjening kan skifte til utallige farve på dine RGB eller RGBW LED strips – der er over 100 farvekombinationer. Det kan se skønt ud mange steder i ens hjem, men LED strips er på grund af deres mange muligheder også rigtig velegnede til at sættes op på kontorer, soveværelse under din seng som nat belysning, skabsbelysning, i køkkenet, som smart lys bag på dit Tv, i din  bare eller på et diskotek – der er utallige muligheder

Det lyder ret godt, ikke? Billigt, praktisk og pænt. Tjek det hele ud på Køb Led strips her.