Blog

Find gode og billige garnalternativer til dit hjemmestrik

Der er sket en eksplosion i danskernes lyst til at lave håndarbejde, og det gælder særligt strikning. Siden Corona-nedlukningen blev en realitet i Danmark sidste forår, har aktiviteter som at hjemmestrikke sin helt egen sweater, hue eller et par varme uldsokker været blandt de allermest populære tiltage under lockdown. Mange har haft lyst til at finde på projekter, som tager længere tid end en enkelt eftermiddag, og derfor er særligt strikning blevet et af de helt populære nørklerier ude i de danske hjem. Det har sat sine aftryk på salget af garn på nettet, fordi stort set alle garnforretninger har været lukket ned. Men fordi kvalitetsgarn er dyrt, er det blevet populært at finde gode og billige erstatninger online som for eksempel det populære Garn alternativ til Sandnes Sunday, som du kan læse mere om herunder. 

Det bedste og billigste alternativ 

Mange tror, når de går i gang med deres første strikkeprojekter, at de død og pine skal følge en strikkeopskrift til punkt og prikke. Det skal man selvfølgelig også under selve udførelsen, hvis man vil opnå det bedst mulige resultat, men i forhold til indkøb af garn, behøver man ikke at følge opskriften slavisk. Det garn, der er anbefalet i strikkeopskriften er netop mere en anbefaling frem for en ordre, og derfor kan du sagtens afvige fra opskriften. De fleste vil gerne spare penge på garn, når man skal bruge en del af det til sine projekter, og et rigtig populært alternativ til det ofte anbefalede Sandnes Sunday garn, er for eksempel Permin Esther, som forhandles online hos Yarno. Her er der penge at spare på de mange ruller garn, du skal bestille hjem, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. 

Garn i de lækreste farver og kvaliteter 

Hvis du er garvet med strikkepindene, så ved du godt, at du skal have styr på sådan noget som garnets løbelængde og strikkefasthed. Når du vælger et godt og billigt garnalternativ til dit næste strikkeprojekt, er det naturligvis vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvor mange ruller du har brug for. Til gengæld kan du slå dig løs, når det kommer til at skulle vælge farve til dig kommende projekt på strikkepindene. Hos yarno.dk er der et bredt udvalg af de mest populære farver og nuancer, og farverne matcher naturligvis det udvalg af farver, du for eksempel finder på Sandnes Sunday garnet. Du må derfor nok forberede dig på, at det kan være svært at vælge mellem de mange fine farver.