Blog

Drømmer du også om at få fingrene i en Chanel taske?

Chaneltasken – tasken som alle kvinder drømmer om! Du kan nu få fingrene i drømmetasken!

Hvem drømmer ikke om verdens smukkeste og mest klassiske taske, som nok aldrig går af mode? 
Det unikke ved en Chanel taske er, at der ikke findes noget smukkere end en vintage Chanel taske. Særligt hvis man elsker fransk mode. Det ikoniske mærke Chanel løfter enhver garderobe til helt nye højder. Chanel er så unikt som mærke og er en investering i sig selv.  Brandet er Elegant og bærer præg af helt unikke detaljer. Derudover gør tasken det, at den passer til enhver stil og kan gøre det mest kedelige sæt til noget klassisk og stilrent. Det er med sit helt unikke udtryk enhver kvindes drøm. 

Hvordan får man råd til en Chanel taske?

Ja, Chanel tasker er ikke i den billige ende, men alligevel er det muligt at få råd, særligt hvis du sparer op og får lagt penge til side til den. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du får fat i drømmetasken over dem alle. 

  1. Spar op, ja du kan gøre det ved enten at sælge ud af nogle af dine andre tasker eller blot ved at tage nogle ekstra vagter på arbejdet. Der er mange muligheder. Begynd med at lave en opsparing konkret til tasken og kald den f.eks. ”Chanel taske opsparing” og så aftal med dig selv, at alt hvad du sælger, skal gå ind på den konto. Gør det muligt for dig, at mine dig selv om, hvor meget tasken vil få af betydning for din hverdag. Måske tasken er dyr, men det betyder så også at den passer til alt dit tøj og du ikke hele tiden skal gå ud og finde et nyt sæt, hvis du bare kan skifte mellem de forskellige accesories. 
  2. Spis mindre takeaway i en periode, på den måde kan du også spare en del penge. Da den næsten altid er billigere at handle ind til flere dage og lave mad til flere dage, end at bruge +100 kr. eller mere? dagligt på takeaway. Godt nok er det lækkert engang i mellem, men jeg tror du ville blive overrasket over hvor mange penge du om måneden ville kunne spare. Du vil helt sikkert mærke en forandring. Det kan også være at du måske droppede colaen, cigaretterne og alt det unødvendige, som ikke gavner dig. Her er der også en del penge at spare. Hvad med for en periode at drikke vand. Tænk, hvor mange penge du ville kunne lægge ind på din opsparingskonto og før du ved af det. Så står der en hel del penge på kontoen. 
  3. Køb tasken som en vintage og brugt. Her sparer du meget. 

 

Du kan læse videre i artiklen Chanel tasken – enhver kvindes drøm.