Blog

Få den perfekte efterårsgarderobe

Sommeren lakker desværre mod enden, og her i Danmark betyder det at vi nu står over for et regnfuldt, køligt og højest sandsynligt blæsende efterår. Det plejer vi i hvert fald. Det kræver naturligvis et skift i garderoben, fra sommerkjoler til lange bukser og frakker. Men hvordan får du en lækker og funktionel garderobe, der er med på denne sæsons trends? Det er netop det, du kan læse om i denne artikel. 

Få styr på the basics 
Først og fremmest er det helt essentielt for en god efterårs garderobe, at have de helt essentielle ting. Med dette menes, at du bør have en lækker uldfrakke eller en anden form for overgangsjakke, halstørklæde, nogle lækre sweatre, jeans og et par lækre støvler. Med dette kommer du ekstremt langt. Det er helt staple outfits, som man altid kan smide på, når man skal hurtigt ud af døren. Desuden er det bare ekstremt rart at have på og skal nok holde dig varm i det kolde efterårsvejr. Denne sæson er det særligt jordfarver og skovens farver der er ‘in’. Det vil sige at særligt grøn, blå og de mange nuancer af brun er meget inde dette efterår.

Smykker og andre accessories er ‘all the rage’ denne sæson 
Smykker, smykker og flere smykker. Der er i øjeblikket stor fokus på smykker og accessories i modeverden. Halskæder skal gerne ligge i flere lag af forskellig tykkelse, ringe skal være på alle ti fingre, både armbånd og ankelkæder uden på strømperne og ikke mindst ure er meget oppe i tiden. Her kan du finde dameure fra pilgrim. Mottoet denne sæson er: jo flere smykker du har på kroppen ad gangen, jo bedre. Desuden er de flotte hårspænder og scrunchies til håret også en super god og elegant måde at tilføje lidt ekstra til dit outfit, og de kan fås i så mange lækre farver og print. 

Kodeordet til efterår er: lag på lag 
Fordi efterårsvejret netop er så alsidigt og skiftende, er det helt essentielt at køre en lag på lag teknik med dit tøjvalg. Vejret kan nemlig let skifte fra at være regnfuldt og blæsende om formiddagen, til at være solrigt og varmt om eftermiddagen. Her er det altså en god ide, at være i stand til at tage nogle lag af, mens man stadig ser godt ud. Sørg derfor for, at du har en lækker t-shirt under sweateren, eller måske har en kjole på ud over dine cowboybukser. Det er nemlig også meget moderne for tiden, og så kan man altid smide bukserne, hvis det bliver nødvendigt. Uanset hvad er det i hvert fald en god ide, ikke bare at have sweateren ud over BH’en, så du faktisk er i stand til at tage den af, når du kommer indendørs i varmen.