Blog

Vælg et rundt spisebord i marmor

Hvordan skal dit næste spisebord se ud? 

I denne artikel finder du inspiration til, hvordan dit næste spisebord kan se ud. Så læs med her, hvis du ønsker at høre om moden inden for spiseborde.

Der er mange gode grunde til at være ganske velovervejet, når man skal udvælge sit næste spisebord. Et spisebord har en ganske central plads i hjemmet og af samme årsag fanger bordet ofte blikket relativt hurtigt. Det er derfor vigtigt at vælge et bord, der matcher både den øvrige indretning i hjemmet samt de krav, I har til bordet. Derfor er der flere relevante overvejelser, man bør gøre sig, inden man træffer det endelig valg. For som bekendt er et spisebord sjældent ét, man udskifter årligt. Det skal gerne holde i mange år til både gavn og glæde.

Et rundt spisebord – det giver rummet både kant og charme

I mange år har spiseborde været firkantet og aflange. Det har ligesom været det, som moden har dikteret. Det er også ganske praktisk, idet det ofte har plads til mange samt kan stilles op af en væg og dermed tage mindre plads i selve rummet. Der er derfor mange praktiske – og selvfølgelig også pæne – fordele forbundet med et firkantet og aflangt spisebord. Dog synes jeg, at runde spisebord giver rummet lidt ekstra kant og bryder med de vanlige rammer, der ofte er ganske firkantet. Det giver, i min optik, rummet ekstra charme. 

Derfor anbefaler jeg, at du vælger et rundt spisebord, hvis du har muligheden for det. Jeg ved selvfølgelig godt, at det kræver en vis plads i rummet – men byder muligheden sig, ville jeg være den sidste til at afslå. 

 Et bord i marmor – luksus, finesse og stilfuldt! 

Mange spiseborde er udformet i træ eller lignende materialer. Det ér bestemt også flot. Vi har eksempelvis for få år siden set en trend med plankeborde. Der kan dog være flere æstetiske grunde til at fravælge træbordet til fordel for et bord udformet i materialer, der emmer af luksus, stilrenhed og den ekstra finesse. At vælge et bord i marmor givet rummet og ikke mindst stilen noget ekstraordinært. 
Marmor kan desuden være med til at bryde med de vanlige materialer, vi ofte vælger til vores indretning i hjemmet. Såsom møbler udført i træ, læder eller stof. 

Derfor mener jeg også, at det mest ideelle valg må være et rundt spisebord i marmor – en unik, smuk og æstetisk kombination, der giver rummet og indretningen noget ekstra.