Blog

Tips og gode råd til din påklædning

Annonce

Vi bruger vores tøj og vores stil til at vise hvem vi er. Derudover vil vi gerne klæde os på til at imponere og give et godt førsthåndsindtryk, men det kan godt være svært at klæde sig på. Derfor har vi lavet denne lille artikel med en række råd til dig, som gerne vil klæde dig så godt på som muligt.

Skoene er vigtigere end mange tror

Selvom skoene kun er en lille del af hele ens outfit, så er de meget vigtigere end mange tror. Skoene sætter basen for ens outfit og er derfor vigtige for det overordnede udtryk af det man har på. Derfor er det også vigtigt, at man har et par sko på, som komplimenterer resten af ens tøj. Skoene er en af de dele af ens tøj, hvor det giver god mening at bruge lidt flere penge og så til gengæld få et par sko, som bare ser godt ud og er af god kvalitet. Se mere her for et udvalg af kvalitetssko.

Klæd dig efter det du skal

Når du skal klæde dig på, så klæd dig efter den begivenhed du skal til. Det er uanset om du skal på arbejde, i byen, til fødselsdag eller bryllup. Det er altid vigtigt og alt efter hvilken begivenhed man skal til er der små ting, som man kan gøre for at sikre, at tøjet passer til det man skal. Er det en begravelse vil man naturligvis tage pænt og mørkt tøj på, mens det kan være en bytur ligger mere op til farverigt og vildt tøj.

Mørkt tøj kan bruges til alt

En god tommelfingerregel er, at mørkt tøj er universelt og kan bruges til stort set alt. Uanset hvad du har på, så kan mørkt tøj gå til alt og kan bruges til næsten alle typer begivenheder. Hvis du gerne vil have fleksibelt tøj i garderoben, så er mørkt tøj altså altid en god ide. Sort og grå er to typer mørkt tøj, som man kan bruge til alt.

Tænk over de små ting

Hvis du har fundet en pæn trøje, pæne buker og et par fede sko, men stadig ikke føler at det hele sidder helt i skabet, så kan det være, at du skal begynde at fokusere mere på de små detaljer, som typisk er det der lige kan tage dig til det næste niveau. Det kan f.eks. være et pænt bælte, et pænt ur eller slips.